Fajalobistraat 11

Fajalobistraat 11 - Zakenpand met bovenwoning op goede locatie in Zuid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Fajalobistraat 11

Zakenpand met bovenwoning op goede locatie in Zuid

Objectcode: Z0633B6

€ 275.000

$ 289.267

SRD 6517775


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Kantoorruimte: ja m²
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 720 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 11
Slaapkamers: 4
Badkamers 3

Omschrijving

Dit object is gelegen aan een drukke doorgaansweg, de Fajalobistraat. Een straat die zich in het afgelopen decennium heeft ontwikkeld tot een zakelijke omgeving. Het pand is gelegen op een hoekperceel. De hoekligging brengt ook nog een belangrijk voordeel met zich mee dat er voldoende parkeerplekken gecrëeerd kunnen worden, zowel aan de Fajalobistraat als bij de ingang aan de Scabiosastraat. De ligging is verder commercieel aantrekkelijk vanwege de aansluiting met de Wanicastraat en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum.

Het pand is gebouwd aan de achterzijde van het 720 m2 grote perceel, waardoor er een brede entree aan de voorzijde van het pand is. Het pand heeft 2 ingangen waarbij de hoofdingang zich aan de doorgaande weg bevindt. Dit betreft dan ook het zakelijk deel van het pand met aan de voorzijde 2 ingangen, een ingang voor het kantoor en een ingang voor de winkel. Bij binnenkomst van de kantoorruimte treft u als eerst de receptieruimte, die aansluit op een werkruimte van 60 m2. Een directiekantoor met wachtruimte, een conferenceroom, een trainingsruimte en een werkruimte vormen de huidige indeling, die natuurlijk qua functie en indeling eenvoudig aangepast kunnen worden.

Lees verder...

De bovenzijde van het pand is te bereiken via de betonnen trap aan de achterzijde van het pand. Hier treft u een complete semi-moderne woning met een oppervlakte van ± 175 m2. De indeling is als volgt: 3 slaapkamers, een werkruimte, een living met keuken. De woning voelt ruim aan en beschikt over alle comfort. Een breed en luchtig balkon met betonnen vloer aan de voorzijde van de woning biedt uitzicht op het voorterrein en de straatzijde.

Dit object biedt vanzelfsprekend de mogelijkheid om wonen en werken op 1 locatie te combineren, maar kan afhankelijk van de behoefte ook in zijn geheel als bedrijfspand gebruikt worden. U kunt te allen tijde bellen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging om de mogelijkheden op locatie te beoordelen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Fajalobistraat • Zorg & Hoop • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!