Gemenelandsweg 14-16

Gemenelandsweg 14-16 - Zakelijk pand met loods - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Gemenelandsweg 14-16

Zakelijk pand met loods

Objectcode: Z0637B6

€ 700.000

$ 748.461

SRD 29400000


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw/Hoogbouw
Woonopp.: 1000 m²
Perceelopp.: 1800 m²
Woonlagen: 2
Badkamers 3

Omschrijving

Zakelijk pand op een toplocatie!

De woning
Dit object bestaat uit twee percelen met twee zelfstandige panden. Op de hoek staat een hoogbouwwoning en aangrenzend aan de achterzijde van deze woning staat een stenen loods. Het voorste gedeelte werd gebruikt als kantoorpand, waarbij er beneden een toilet en kantoorruimte met een klein keukentje is en boven nog diverse ruimten. De loods aan de achterzijde van de woning is zoals eerder aangegeven gebouwd van steen met een stenen verdieping vloer waar er weer op gebouwd kan worden. Aan de zijkant, maar ook via de voorkant kan men het terrein betreden met een vrachtwagen voor container lading. Naast dit hoekperceel bevinden zich twee identieke loodsen waarvan de ene aangrenzend aan het hoekperceel samen wordt verkocht met het hoekperceel, de tweede groene loods hoort er niet bij. Via dit hoekperceel kan men bij de loods komen dat hoog genoeg is voor container lading of aan de voorzijde aan de Gemenelandsweg is er een stalen roldeur die genoeg rol hoogte heeft waarbij een container onderdoor kan rijden. In dit aangrenzend pand dat is opgetrokken met een stalen constructie is er genoeg opslagruimte met een bescheiden kantoor zowel boven als beneden.

Het perceel
De breedte van het perceel aan de voorzijde is 30 meter en aan de achterzijde 27 meter, en de diepte is 60 meter. Een terrein met genoeg mogelijkheden, liggend op een A1-locatie om zaken te doen.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Gemenelandsweg • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!