Jacobastraat 19F

Jacobastraat 19F - Een zakelijk primeur op een zeer courante lokatie! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jacobastraat 19F

Een zakelijk primeur op een zeer courante lokatie!

Objectcode: KZ00102

€ 550.000

$ 588.077

SRD 23100000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Kantoor
Perceelopp.: 1970 m²

Omschrijving

De Kwattaweg is één van de meest gewilde straten van Paramaribo voor het vestigen van een bedrijf of uitoefenen van een commerciële activiteit. In de directe nabijheid van het kruispunt met de Kernkampweg wordt er een ruim eigendomsperceel met een totaal oppervlakte van 1970 m² te koop aangeboden. Dit perceel heeft een frontbreedte van 20 meters en loopt vanuit de Kwattaweg bijna 100 meter diep naar binnen tot aan de daarachter parallel lopende Jacobastraat. Bovendien is het perceel gelegen op een schelprits die min of meer evenwijdig loopt aan de kust. Het bijzonder belangrijke voordeel hiervan is dat de ritsen, ook in de regentijd als het omringende land onder water komt te staan, droog blijven. Het stratenpatroon van de oude binnenstad van Paramaribo weerspiegeld de ligging van de ritsen. De huizen zijn op een rits gebouwd en de achter de huizenrijen liggende lagere grond wordt als erf gebruikt.

Deze zeer gunstige ligging biedt verschillende opties voor inrichting en gebruik van het perceel. Toegang is bijvoorbeeld mogelijk via beide straten en aangezien het perceel genoeg ruimte daartoe biedt, zou er indien dat nodig mocht zijn, ook een binnenweg aangelegd kunnen worden.

Het perceel is van straat tot straat aan alle zijden ommuurd en de aangrenzende percelen zijn volledig bebouwd.

Momenteel is het perceel in tweeën verdeeld d.m.v. een stenen schutting, zodat er 2 deel-percelen zijn met hun eigen opstallen. Perceel no. 1 ligt aan de Kwattaweg no. 257, heeft een totaal oppervlak van 770 m², een frontbreedte van 20m en een diepte van 38,5m. Op het perceel staat een stenen laagbouwwoning met een bouwoppervlak van ca. 150 m².

Lees verder...

Perceel no. 2 ligt aan de Jacobastraat no. 14, heeft een totaal oppervlak van 1200 m², een frontbreedte van eveneens 20m en een diepte van 60m. Op dit perceel staat een tweelaagszakenpand met een bouwoppervlak van 140 m² annex laagbouw woonhuis met een bouwoppervlak van 150 m².

De woning aan de Kwattaweg was tot voor kort nog bewoond, is wel gedateerd, maar desondanks nog steeds zeer solide en vertoont geen noemenswaardige gebreken. Naast een woonkamer en keukengedeelte, heeft het 3 slaapkamers, een gescheiden bad en toilet, garage en voorterras. Het voorerf ligt iets lager dan de straat en het achtererf is volledig beplant met fruitbomen. Stroom (110V)-, water- en vastelijntelefoonaansluiting zijn aanwezig en functioneren optimaal. Toegang tot het erf wordt geboden via een dubbele ijzeren poort en een ijzeren looppoort.

Het terrein aan de Jacobastraat kan betreden worden via een automatische rolpoort, een schuifpoort en 2 looppoorten. Rechts van de ingang staat een twee verdiepingen tellend gebouw.

De benedenverdieping wordt momenteel gebruikt als werkplaats voor een beauty salon en bridal shop. De inrichting is elegant en afgestemd op de bestemming. De indeling is als volgt: een chique entree ruimte, behandelruimte, magazijnruimte, bad en toiletvoorziening en een keukenruimte. Aan de westzijde van het pand is er een buitentoilet.

De bovenverdieping wordt bereikt via een ijzeren buitentrap. Op de bovenverdieping zijn 2 aan elkaar gespiegelde modern ingericht, gemeubileerde woonstudio’s.

De voorzieningen van het pand zijn 110V/220V 3 fasen electriciteitsaansluiting, waterleiding, boiler, hydrofoor en airconditioning.

De daarachter gelegen laagbouwstenen woning is verbonden met het voorpand middels een overdekte garage. Ingang van de woning is via de voordeur die uitkomt in de woonkamer en naastgelegen open keuken. Verder zijn er in deze woning nog 3 slaapkamers, een kantoorruimte, een tussenruimte die als berging gebruikt wordt en een bad en toilet. De gehele woning is heel modern ingericht. De gebruikte materialen zijn tegels voor de vloeren, betonplex voor de muren en tussenwanden en gipsen plafondplaten.

De nutsvoorzieningen zijn 110/220V electriciteitsaansluiting en waterleiding.

Bij beide panden zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen tegen inbraak d.m.v. het plaatsen van traliewerk voor de deuren en ramen.

Het achtererf is afgeschut van het voorerf door een hekwerk als vrije uitloop voor de honden van de eigenaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Jacobastraat 19f • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!