Laan van Cheyenne 32-34

Laan van Cheyenne 32-34

Appartementencomplex met diverse mogelijkheden

Objectcode: Z0644B6

€ 429.000

$ 454.312

SRD 18018000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Appartement
Perceelopp.: 1785 m²
Parkeerplaatsen: 10 Ruimtes: 2
Kamers: 10
Slaapkamers: 20
Badkamers / WCs11 / 11

Omschrijving

Appartementencomplex met tien(10) appartementen met nog genoeg uitbreidingsmogelijkheid..

Aan de voorzijde, heeft dit complex voldoende parkeergelegenheid. Via een geheel verharde en overdekt looppad loopt u het complex binnen.
Aan de linkerzijde bevindt zich een wachtershuisje dat van de nodige gemakken is voorzien. Aan het einde van het looppad is er een ruimte die als kantoor kan worden gebruikt.

Op de begane grond van het gebouw, bevinden zich vijf(5) appartementen, die allemaal de zelfde indeling hebben. Bij binnenkomst is er een openkeuken met woonkamer, douche en toilet en twee(2) ruime slaapkamers.

De bovenverdieping is op drie(3) manieren te betreden. In het midden bevindt zich een houten trap en aan beide uiteinden een stenen trap. De bovenverdieping heeft net als de begane grond vijf(5) identieke appartementen.

Zoals beschreven op de begane grond, bij binnenkomst een openkeuken met woonkamer, douche en toilet, en twee(2) ruime slaapkamers.

Op het terrein bevindt zich een mooie visvijver, en een prieeltje waar gasten kunnen genieten.

Her terrein biedt ook nog ruimte voor het creëren van een zwembad e/o gym. Er is wel een nodige renovatie vereist om dit complex wederom in bloei te brengen.

Lees verder...

Het complex heeft een oppervlakte van 1785 m², met een fontbreedte van ± zestig (60) meter en een diepte van dertig (30) meter. Het geheel is omheind met betonnen muren en is voorzien van 110-/220 Volt.

De omgeving is vrij rustig. In de nabije omgeving zijn er goed gesorteerde supermarkten, bouwmarkten, sportscholen en huisartspraktijken. Tevens is het complex vijf(5) minuten verwijderd van de Hermitage mall.

Dit complex is een ideale investeringsproject voor het verhuren van luxe appartementen voor toeristen of voor meerdere doeleinden.

Heeft u interesse, belt u gerust om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Laan van Cheyenne • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname