Mauriciusstraat 6-8

Mauriciusstraat 6-8

Ideaal gelegen terrein met 2 panden en diverse mogelijkheden

Objectcode: KZ00180

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 3393.23 m²
Slaapkamers: 4

Omschrijving

Ideaal gelegen in het midden van het uitgaanscentrum staat dit groot terrein met 2 panden en diverse mogelijkheden.

De Panden
Op het terrein staan er 2 panden die momenteel verhuurd wordt als een studentencomplex.

Beiden zijn oudere panden die momenteel gebruikt worden als verhuur voor stagiaires. Het eerste gebouw aan de voorzijde van het terrein is voorzien van 2 verdiepingen: op de begane grond is van steen opgetrokken een ruimte die voorheen gebruikt werd als kantoorruimte. Bestaande uit 3 ruimtes waaronder een keuken, bad en toilet.

Lees verder...

Het tweede gebouw is een authentiek pand dat een koloniale stijl heeft. Wat het pand siert zijn prachtige baksteen pilaren die het geheel omhoog houdt.

Op de begane grond staat er een opbergruimte en een open ruimte waar nu de fietsen van de stagiaires staan. Bij het betreden van de voorzijde van het pand via de houten trap komt u binnen op een ruim terras. Waar u kunt genieten van de rust en een heerlijke kop koffie. Via het terras komt u binnen in de woonkamer die een open geheel vormt met de eethoek.

De woning beschikt over vier (4) slaapkamers. Twee (2) slaapkamers delen elk een bad en toilet waarbij u deze vanuit de kamers kunt betreden. Deze woning beschik tevens over een keuken die ook vanuit een buiten trap kunt betreden.

Het perceel
De totale oppervlakte is 3393 m² en is grootse gedeelte onbebouwd. Dit perceel heeft een frontbreedte 65 m en een diepte van 85 m.

Voorzieningen
Stroomvoorziening 110-220V, hydrofoor installatie , warm- koud water.

Samenvatting
Het geheel staat op loopafstand van diverse restaurants, winkels, discotheken. Dit terrein dient zich voor diverse mogelijkheden zoals het opzetten van een groter en moderner stagiaire onderkomen of een heel lux appartementencomplex op een ideale locatie.

Heeft u interesse, belt u gerust om een afspraak te maken voor een bezichtiging +5977106677.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Mauriciusstraat • Rainville • Paramaribo • Suriname