fbpx
Prins Hendrikstraat 6

Prins Hendrikstraat 6

Prins Hendrikstraat 6 - Prachtig en centraal gelegen kantoorpand met genoeg kantoorruimtes in hartje Paramaribo! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Prins Hendrikstraat 6

Prachtig en centraal gelegen kantoorpand met genoeg kantoorruimtes in hartje Paramaribo!

€ 325.000

$ 360.187

SRD 2,686.278


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Bedrijfspand
Kantoorruimte: ja m²
Woonopp.: 300 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 5 Ruimtes: 9
Badkamers: 2

Omschrijving

Het kantoorpand
Dit prachtige kantoorpand is beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. Het pand is onderverdeeld in een beneden- en bovenverdieping. De benedenverdieping bestaat uit 5 ruime kantoren, 2 toiletten en een kitchenette. De bovenverdieping bestaat uit 4 ruime kantoren, een balkon en 2 toiletten. De kantoren kunnen naar eigen inzicht heringedeeld worden en elke verdieping heeft een vloeroppervlakte van 150 m². Het goed beveiligde pand is voorzien van airco’s, een alarmsysteem, meerdere telefoonaansluitingen en alle nutsvoorzieningen zijn ook aanwezig.

Lees verder...

Locatie
Het kantoorpand staat aan de Prins Hendrikstraat 6 tegenover het NGVB-stadion. Deze locatie biedt verschillende mogelijkheden. Het pand staat centraal gelegen in het centrum van Paramaribo, is makkelijk bereikbaar en staat bekend om de verschillende notaris en advocatenkantoren in de omgeving.

Perceel
Het eigendomsterrein is 300 m² groot met een frontbreedte van 10 m en een diepte van 30 m. Het terrein is volledig verhard. Aan de voorkant van het pand bevinden zich 5 eigen parkeerplaatsen.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op het eigen terrein (5 auto’s) als op de nabijgelegen parkeerplaats van het NGVB-stadion.

Bijzonderheden
40 kva Stroom aanwezig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Prins Hendrikstraat 6

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Prins Hendrikstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname