fbpx
Pronkweg

Pronkweg

Pronkweg - Ruim stuk terrein aan de hoofdweg, zeer goed voor zakelijke doeleinden! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pronkweg

Ruim stuk terrein aan de hoofdweg, zeer goed voor zakelijke doeleinden!

€ 142.500

$ 161.129

SRD 1,201.701


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 112 m²
Perceelopp.: 1950 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 3
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Dit terrein ligt aan de hoofdweg en heeft genoeg ruimte met een kantoor c.q. woon pand in aanbouw, dat ook gebruikt kan worden om zakelijke doeleinden te ontwikkelen.

De woning
Deze woning staat op een ruim terrein in een L-vorm met een in aanbouw zijnde woning c.q. kantoorpand. Er was op dit terrein een begin gemaakt om hout te verkopen, en vanwege het ruime terrein leent dit zich er goed voor. Het terrein is gelijk met de straat; dat komt doordat er behoorlijk is geïnvesteerd in het ophogen van het terrein en dat is het verschil met de omliggende terreinen die zo een 50 cm lager liggen dan dit terrein.

De woning daarentegen is niet afgebouwd en het bestaat uit twee lagen met een gestorte verdieping vloer. De binnenkant van het pand is bekleed met cement board en is met frisse kleuren opgevrolijkt. Daarentegen is het nog zo dat het een en ander moet worden afgemaakt; zowel beneden als boven is de vloer niet betegeld, het toilet is niet afgemaakt en verdere punten die de nodige aandacht vergen.

Lees verder...

De omgeving
Deze woning is nabij het militair project te Commewijne en gelegen aan de hoofdweg, waar er redelijk gebouwd wordt. Het is ook niet ver gelegen van Nieuw-Amsterdam; een van de toeristische trekpleisters van Commewijne.

Voorzieningen
Water/ elektra 110/ 220volt

Samenvatting
Zakelijk ingesteld met een visie voor de toekomst en plannen op Commewijne? Dan is dit het gelezen stuk grond met een in aanbouw zijnde kantoorpand c.q. woning, waar u met wat aanpassingen een goede start kunt geven aan uw zakelijk inzicht.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Pronkweg

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Pronkweg • Belwaarde • Commewijne • Suriname


Deel deze pagina!