Samuel Kafiludistraat

Samuel Kafiludistraat

Goed gelegen zakelijk pand

Objectcode: KZ00334

€ 82.000

$ 87.397

SRD 3444000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 311 m²
Woonlagen: 2

Omschrijving

Zakelijk pand op een uitstekende locatie. Dit veelzijdige pand biedt mogelijkheden voor diverse doeleinden. Wel dient opgemerkt te worden dat het pand enige investering vergt indien u het in goede staat wilt behouden.

Het pand is opgedeeld in verschillende ruimtes, wat te wijten is aan eerdere huurders die er gebruik van hebben gemaakt. De meerwaarde van dit pand is de strategische locatie, ideaal voor de oprichting van een representatief zakenpand of een functionele opslagruimte. Het terrein is aan alle zijden omheind met een betonnen schutting en heeft een oppervlakte van 310.8 m². De breedte aan de voorkant is 15 meter, en de diepte is 20,72 meter.

Gelegen op minder dan 30 meter afstand van zowel de Johan Adolf Pengel straat als het Molenpad, profiteert het pand van de nabijheid van diverse bedrijvigheid in de omgeving. Het betreft hier een eigendomsgrond.
Het pand is voorzien van zowel wateraansluiting als elektra.

Aarzel niet en grijp deze zakelijke kans. Wij nodigen u uit om spoedig contact met ons op te nemen voor een bezichtiging van deze prachtige locatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Samuel Kafiludistraat • Centrum • Paramaribo • Suriname