Watermolenstraat 13

Watermolenstraat 13 - Zakenpand met verschillende mogelijkheden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Watermolenstraat 13

Zakenpand met verschillende mogelijkheden

Objectcode: Z0636B9

€ 137.500

$ 144.634

SRD 3258887.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Multifunctioneel
Woonopp.: 404 m²
Perceelopp.: 336 m²
Woonlagen: 3
Parkeerplaatsen: 7 Ruimtes: 8
Kamers: 8
Badkamers 3

Omschrijving

Een pand dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Het pand heeft wel een opknapbeurt nodig, dus vereist het de nodige investering.

Het pand
Aan de buitenkant heeft het pand een verflaag gekregen en een deel van het dak is geheel vervangen. Dit pand bevindt zich in de welbekende Watermolenstraat en bestaat uit twee verdiepingen die geheel uit steen is opgetrokken. Op de begane grond zijn er 5 ruimtes waar de mogelijkheid er is om vier (4) kantoorruimtes en een wachtkamer te creëren, er zijn tevens ook voorzieningen voor een toilet en douche/bad ruimte.

De eerste verdieping heeft een oppervlakte van ± 170 m², die verdeeld is over 4 ruimtes; twee (2) grote- en twee (2) kleinere kamers. Ook zijn hier alle nodige voorzieningen voor een toilet en douche/badruimte. Deze verdieping is ook voorzien van een mooi balkon/terras met een mooi uitzicht op de Surinamerivier.

Lees verder...

De tweede verdieping heeft een oppervlakte van ± 80m² en is verdeeld over twee (2) grote- en twee (2) kleinere ruimtes. Ook hier zijn alle voorzieningen voor een toilet en een douche/bad ruimte. Deze verdieping is ook voorzien van een mooi balkon/terrein met weer een mooi uitzicht op de Surinamerivier.

Deze buurt is door de jaren heen van karakter veranderd, van een Retail naar een kantorenmarkt. Zo kun je zien dat er in de omgeving bekende Notarissen en Advocaten zijn gevestigd, die weliswaar bijdragen aan het karakter van de omgeving.

Voorziening
Het pand is voorzien van 110/220V.

Het terrein
Het terrein is verhard en geeft parkeergelegenheid voor minimaal vijf (5) auto's.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Watermolenstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!