blank

Zwarthovenbrugstraat 27

Zwarthovenbrugstraat 27 - Bedrijfsruimte in het hart van de binnenstad van Paramaribo! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zwarthovenbrugstraat 27

Bedrijfsruimte in het hart van de binnenstad van Paramaribo!

Objectcode: KZ00957

€ 827.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Winkel
Kantoorruimte: 900 m²
Perceelopp.: 450 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 3 Ruimtes: 1

Omschrijving

Dit bekende en representatieve bedrijfspand, gelegen aan de Zwarthovenbrugstraat 27 in het centrum van Paramaribo, biedt een uitstekende gelegenheid voor uw onderneming. Dankzij de centrale ligging en ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving, is dit pand bijzonder aantrekkelijk voor zowel detailhandel als kantooractiviteiten.

Benedenverdieping
De benedenverdieping is een grote en vrij in te delen open ruimte die perfect kan dienen als winkel- of kantoorruimte. De volledig betegelde vloer zorgt voor een nette en onderhoudsvriendelijke omgeving. Aan de achterzijde van deze verdieping bevinden zich een afgesloten kantoor- of personeelsruimte, een keuken en een toiletgroep, wat bijdraagt aan de functionaliteit van de ruimte. De volledig geairconditioneerde ruimte zorgt voor een comfortabele en aangename omgeving.

Bovenverdieping
De bovenverdieping is praktisch ingedeeld in een winkelruimte en een magazijnruimte, waardoor er voldoende opslagmogelijkheden zijn naast de commerciële ruimte. Deze verdieping biedt de flexibiliteit om aan te passen aan de specifieke behoeften van uw onderneming, of het nu gaat om extra verkoopruimte, kantoorruimte of opslag.

Locatie en bereikbaarheid
De locatie in het centrum van Paramaribo zorgt voor uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Het pand ligt op korte afstand van diverse parkeermogelijkheden, wat zowel voor personeel als klanten een groot voordeel is. De goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke voorzieningen maken deze locatie zeer aantrekkelijk.

Lees verder...

Verhuur
Het pand kan eventueel ook gehuurd worden voor de lange termijn.

Conclusie
Het veelzijdige en in het oog springend bedrijfspand biedt alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle onderneming, met zijn strategische locatie, ruime indeling en praktische voorzieningen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw winkel, kantoor of een combinatie hiervan, dit pand biedt de perfecte basis voor uw bedrijfsactiviteiten in het hart van Paramaribo.

Meer weten?! Neemt u contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht




  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Zwarthovenbrugstraat 27 • Centrum • Paramaribo • Suriname