Surgoed App

Download nu de nieuwe Surgoed app!

Download nu de Surgoed App
Download de Surgoed App op de Google Play Store
Download de Surgoed App op Apple App Store

Surgoed App

Surgoed Makelaardij NV introduceert de Surgoed vastgoed App, een moderne innovatie die voldoet aan de behoeften van de klant in ons digitale tijdperk. Met de Surgoed app kunt u uw vastgoed eenvoudig en snel te koop aanbieden of verkopen met slechts een paar tikken op uw telefoon. Beheer uw eigen vastgoedportefeuille, creëer listings voor verkoop of verhuur, volg uw favoriete vastgoedobjecten of blader door een grote selectie van vastgoed en blijf op de hoogte van de marktontwikkelingen.

De app van Surgoed Makelaardij NV is speciaal ontworpen voor de Surinaamse vastgoedmarkt en is geschikt voor starters, ondernemers, vastgoedhandelaren of mensen die gewoon goed geïnformeerd willen blijven over de vastgoedsector. Wat biedt deze vastgoedapplicatie u?

Plaats uw perceel, huis of zakenpand nu binnen 5 minuten in de app en op alle andere Surgoed-portalen. Blader door ons vastgoedportaal en zie alle beschikbare vastgoeditems en reageer direct op de aanbieder. Volg uw favoriete items en ontvang meldingen bij prijsverlagingen en updates. Bekijk via de Google Maps-functie welke vastgoeditems in uw buurt worden aangeboden. Maak uw eigen account aan en selecteer uw voorkeuren en laat de app u notificaties sturen wanneer aanbiedingen die voldoen aan uw voorkeuren op de markt verschijnen.

Laten we eerlijk zijn, niemand kan meer over uw woning vertellen dan u zelf. Publiceer uw woning zelf met een beetje hulp van Surgoed. Benieuwd naar de vastgoedapp? Download deze nu gratis via de App Store en Google Play!