Nieuwsberichten Currently viewing the category: "Bedrijven"

Bedrijven

Nieuwsarchief

blank

Sweetie Coffee N.V.:

Van Passie naar Onderneming!

Sweetie Coffee NV is een ambachtelijke micro koffiebranderij, gevestigd aan de Portugalstraat 6 te Paramaribo, die zich inmiddels al meer dan 5 jaar heeft gespecialiseerd in het branden van hoge kwalitatieve koffiebonen. Wij branden de groene koffiebonen volgens een uniek brandprofiel waardoor de koffie een uitzonderlijke smaak heeft die je zeker een keer geproefd moet hebben.

blank

Makelaars, inclusief Surgoed Makelaardij, hebben moeite met de omstreden 'valutawet'.:

Verkoop onroerend goed in problemen door ‘valutawet’

PARAMARIBO - Het verhandelen van onroerend goed kan alleen in Amerikaanse dollars of euro's. Mensen die willen verkopen, accepteren geen Surinaamse dollars en daar wringt de schoen, blijkt uit een gesprek van de Ware Tijd met Thijs Mouchart van Surgoed Makelaardij.

blank

‘Keuzen hebben wel gevolgen’

Architectuur is niet iets dat statisch is. Mensen hun gevoel en voorkeur zullen altijd maken dat de gebruikte architectuur verschilt of dat binnen bepaalde periode bepaalde invloeden de bouwkunst hebben beïnvloed. Belangrijke criteria daarbij blijven de voorkeur van de klant en hoe praktisch een bepaalde bouwstijl is.

blank

Hook & Catch wil 'begrip' worden in de samenleving:

Seafoodrestaurant Hook & Catch

Hét grootste seafoodrestaurant in Suriname dat zoetjes aan een begrip aan het worden is in de samenleving. “Mijn klanten moeten zich thuis voelen en weten dat zij alle aandacht krijgen wanneer zij bij ons zijn, zij moeten een warm gevoel krijgen van onze sfeer”, zegt Raymond Alder, eigenaar van seafoodrestaurant Hook & Catch.

blank

Bij Joy's Organic Garden wordt alleen organisch geteeld:

Joy’s Organic Garden Suriname

Alle gewassen van Joy’s Organic Garden worden biologisch geteeld. Dit is niet alleen gezonder, want het product verliest daardoor zijn voedingswaarde niet. Er wordt ook rekening gehouden met het milieu.

blank

Wat is de stand van zaken nu?:

Stuurgroep ontwikkeling cassavesector Para

De Stuurgroep Ontwikkeling Cassavesector Para (STOCPA) werd in januari 2011 opgericht. Het doel van de organisatie was de waardeketen van de cassavesector te versterken en dat wilde de STOCPA doen door het promoten van cassaveconsumptie, het begeleiden van ondernemers in de cassavebranche en het aangaan van partnerschappen met relevante organisaties.

blank

Aan de prijs zal het niet liggen:

De vastgoedmarkt in Suriname

Heeft de huidige economische crisis in Suriname invloed op de prijzen van onroerend goed? Volgens de notarissen Manna en Jadnanansing zal het aantal transacties waarschijnlijk verder afnemen. Maar de prijzen waarvoor de objecten verhandeld worden, blijven naar verwachting gelijk.

blank

Nieuw in Suriname:

Hotel Babylon

Ons land is, ondanks de economisch mindere periode, in beweging. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe gebouwen verrijzen in de stad en het aanbod van hotels, bars en restaurant zich uitbreidt. Een van de nieuwste aanwinsten is Hotel Babylon aan de Lalla Rookhweg 25. Surgoed House & Home Lifestylemagazine nam voor u alvast een kijkje en ontmoette het trotse horecaechtpaar Joerawan.

blank

Een onderzoek waard:

Zonnepannelen

Onlangs verraste de regering vriend en vijand met nieuwe bezuinigingsmaatregelen: een verhoging van de benzineprijs en van de nuts-tarieven. Het levert veel gemopper op, maar een enkeling ziet ook de positieve kant: verhoogde stroomtarieven zijn beter voor het milieu. Want de consument gaat bewuster met het stroomgebruik om, en zonne-energie wordt goedkoper.

Volgende

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.