fbpx
Posts Currently viewing the category: "Bedrijven"

Bedrijven

Nieuwsarchief

De vastgoedmarkt in Suriname

Aan de prijs zal het niet liggen:

De vastgoedmarkt in Suriname

Heeft de huidige economische crisis in Suriname invloed op de prijzen van onroerend goed? Volgens de notarissen Manna en Jadnanansing zal het aantal transacties waarschijnlijk verder afnemen. Maar de prijzen waarvoor de objecten verhandeld worden, blijven naar verwachting gelijk.

Hotel Babylon

Nieuw in Suriname:

Hotel Babylon

Ons land is, ondanks de economisch mindere periode, in beweging. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe gebouwen verrijzen in de stad en het aanbod van hotels, bars en restaurant zich uitbreidt. Een van de nieuwste aanwinsten is Hotel Babylon aan de Lalla Rookhweg 25. Surgoed House & Home Lifestylemagazine nam voor u alvast een kijkje en ontmoette het trotse horecaechtpaar Joerawan.

Zonnepannelen

Een onderzoek waard:

Zonnepannelen

Onlangs verraste de regering vriend en vijand met nieuwe bezuinigingsmaatregelen: een verhoging van de benzineprijs en van de nuts-tarieven. Het levert veel gemopper op, maar een enkeling ziet ook de positieve kant: verhoogde stroomtarieven zijn beter voor het milieu. Want de consument gaat bewuster met het stroomgebruik om, en zonne-energie wordt goedkoper.

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Economische ontwikkeling:

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Als we de media moeten geloven, dan gaan we een aantal financieel zware jaren tegemoet. Welke invloed hebben de huidige economische ontwikkelingen op de woningmarkt? En op u als huurder, verhuurder of eigenaar van een perceel of onroerend goed? De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zet de gevolgen die al merkbaar zijn op een rij. Is er reden tot zorg of biedt het ook kansen?

Alpha Control - Gespecialiseerd in ongediertebestrijding

Advertorial:

Alpha Control – Gespecialiseerd in ongediertebestrijding

In de tropen hebben we er allemaal weleens last van: ongedierte in of om het huis. En dat kan grote gevolgen hebben. Houtluizen veroorzaken bijvoorbeeld binnen zes maanden voor gemiddeld SRD 5.000,- schade aan een woning. Andere soorten ongedierte, zoals ratten, muizen en kakkerlakken, kunnen ziekten overbrengen als malaria en gele koorts. Bijensteken zijn in Suriname verantwoordelijk voor gemiddeld 15 doden per jaar.

Marina Resort Waterland (2)

Steeds meer investeerders zien de voordelen in het beleggen in bungalowparken:

Marina Resort Waterland (2)

Marina Resort Waterland is gelegen in district Para, aan de Surinamerivier in een schitterend toeristisch natuurgebied. Het resort heeft zeven volledig ingerichte woningen, in tropische stijl. Het restaurant telt 60 zitplaatsen en heeft een groot buitenterras met uitzicht op het water. Bij de “Howler Monkey” Bar kan men genieten van cocktails of een heerlijk kopje koffie. Marina Resort Waterland is alle dagen open.

Hout mag weer hout zijn!

Advertorial:

Hout mag weer hout zijn!

Iedereen heeft wel eens iets van hout in zijn of haar huis staan. Een decennia geleden waren de meeste Surinamers zich nog niet helemaal bewust van de waarde van onze Surinaamse houtsoorten. Mede door de trends en mooie designs m.b.t. natuurproducten wereldwijd alsook de ontwikkelingen in eigen land m.b.t. het fijn kunnen bewerken van hout door lokale “schrijnwerkers”, is er een gevoel voor waarde en liefde voor hout ontstaan.

Hoe veilig is uw huis?

Veiligheid:

Hoe veilig is uw huis?

Thuis voelen we ons het meest veilig. Althans, zo zou het moeten zijn. Wie wel eens het slachtoffer is geweest van inbraak in het privédomein, weet hoe beangstigend en frustrerend het is als dit gevoel van veiligheid wordt geschaad. Een manier om de kans hierop te verkleinen is een goed beveiligingssysteem. In vroeger tijden moesten we het doen met hang- en sluitwerk en een grendel op de deur. Tegenwoordig hebben we ook geavanceerde elektronische en digitale technieken tot onze beschikking die behalve de aanwezigheid van ongewenst volk registreren, maar ons hiervan ook op afstand een melding kunnen geven.

Licht is van levensbelang

Advertorial:

Licht is van levensbelang

Zonder licht is er geen leven. Het eerste leven op aarde is onstaan onder invloed van licht. Licht beïnvloedt ons dag- en nachtritme en allerlei biologische processen in ons lichaam. Licht heeft een grote, positieve invloed op ons lichaam en geest.

Woningnood oplossen?

Out of the box denken!:

Woningnood oplossen?

Hoewel Suriname een groot land is met een kleine bevolking is er al jaren sprake van een huisvestingsprobleem. Voor de gemiddelde burger is het een grote uitdaging om op je dertigste zelfstandig op je eigen stekkie te wonen. Hoe moet dat dan met de komende generatie? Lifestylekrant Surgoed House & Home vroeg het enkele politici die op het moment waarop dit artikel is geschreven volop actief waren met campagne voeren in verband met de verkiezingen op 25 mei.

Volgende

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.