Nieuwsberichten Currently viewing the category: "Bouw & Infra Nieuws"

Bouw & Infra Nieuws

Nieuwsarchief

blank

De voordelen van een professional:

Bouwen met een architect is de investering waard

Hoewel het in Suriname al enige tijd een trend is om zelf te bouwen, zijn er maar weinig particulieren die daarbij de hulp inroepen van een architect. Vaak wordt gedacht dat daaraan een fors prijskaartje hangt. Terwijl een architect juist voordelen kan bieden bij het bouwen van een huis, vooral op de lange termijn.

blank

Surgoed Bouw & Infra:

Suriname: Op naar verdere groei

Surgoed Makelaardij is binnen de Surinaamse gemeenschap weliswaar een gevestigde naam, toch is lang niet iedereen met bekend met haar andere tak: Surgoed Bouw & Infra.

blank

Aan de prijs zal het niet liggen:

De vastgoedmarkt in Suriname

Heeft de huidige economische crisis in Suriname invloed op de prijzen van onroerend goed? Volgens de notarissen Manna en Jadnanansing zal het aantal transacties waarschijnlijk verder afnemen. Maar de prijzen waarvoor de objecten verhandeld worden, blijven naar verwachting gelijk.

blank

Hout of steen?:

Een eigen huis bouwen: Hout of steen?

Voor bijna iedereen die een nieuwe woning laat bouwen, is het een van de grootste investeringen in zijn of haar leven. En voordat je eindelijk in je paleisje kunt trekken, heb je heel wat keuzes te maken. De positie van het pand op het perceel, de grootte en de indeling, én natuurlijk de bouwmaterialen. De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zette de voor  en nadelen van beide materialen op een rij.

blank

Economische ontwikkeling:

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Als we de media moeten geloven, dan gaan we een aantal financieel zware jaren tegemoet. Welke invloed hebben de huidige economische ontwikkelingen op de woningmarkt? En op u als huurder, verhuurder of eigenaar van een perceel of onroerend goed? De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zet de gevolgen die al merkbaar zijn op een rij. Is er reden tot zorg of biedt het ook kansen?

blank

Gezondheid:

Zonlicht: Vraag niet hoe het kan, profiteer er van

Zon in je ogen terwijl je net aan het koken bent, de tv die je niet meer ziet omdat de zon naar binnen schijnt en benauwde kamers waarin je snakt naar een airco of wat verkoeling. Dit zijn de nadelige effecten van lichtinval in je woning. Toch kan je ook veel plezier hebben van het gratis Surinaamse zonlicht en kan het, indien goed gebruikt, helpen bij het realiseren van je droomhuis.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.