Zwembad bouwen in Suriname

Surgoed Bouw & Infra

Behalve het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van vastgoed is Surgoed Bouw & Infra ook gespecialiseerd in het bouwen van zwembaden.

Intakegesprek en locatie bezoek

Tijdens het gesprek worden de wensen en verwachting van de klant in kaart gebracht. Onze professionele en ervaren medewerker(s) informeert u over de mogelijkheden en assisteert bij het maken van juiste keuzes na een bezoek op locatie.

Ontwerp en realisatie

De wensen van de klant worden omgezet in een bouwkundig ontwerp. Naast de noodzakelijke 2D ontwerp, voor het kunnen bouwen van uw droom zwembad, kan er ook gekozen worden voor een 3D ontwerp. Gedurende het ontwerpproces wordt de klant door het design team op de hoogte gehouden van de voortgang waarbij eventuele aanpassingen worden doorgevoerd.

Na goedkeuring van het plan bij het ministerie van OWT&C, welke de klant ook geheel aan ons team kan overlaten, kan er gestart worden met bouw van uw droom zwembad. Ook gedurende dit proces wordt de klant bij betrokken tot het succesvol opleveren van het project.


Ons bouwteam kan uw droom zwembad binnen 2 maanden realiseren afhankelijk van de grootte. De door ons gebouwde zwembaden zijn hoofdzakelijk van beton. De afwerking is afhankelijk van de klant en kan geheel naar wens. De zwembaden worden zwemklaar opgeleverd, voorzien van al het nodige zoals: pomp, skimmer, filter, verlichting en pool lader.

De keuze van het deck kan eveneens geheel naar wens. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een deck van straatklinkers, tegels of hout.

Om het geheel af te maken kan er gekozen worden een cabana of pergola bij te bouwen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

Neem gerust contact met de afdeling Bouw & Infra voor vrijblijvend advies.

Telefoon: +597 493 497 / 7111 991

E-mail: [email protected]