Nieuwsberichten Currently viewing the category: "Dagje uit"

Dagje uit

Nieuwsarchief

blank

Cottica Tours:

Ontdek de Cotticarivier

Exotisch vogelgefluit, prachtige vlinders en kano’s van dorpelingen kleuren het adembenemende oerwoud. Dit terwijl reuzenotters, vrolijke apen en kaaimannen meer vorm aan het geheel geven voor de avonturier. Voor diegene die toe is aan een expeditie met veel verschillende belevenissen is de Cottica Tour het antwoord.

blank

Plantage katwijk:

Zien en proeven van historie

Er bekruipt je een gevoel van ontzag als je de oprit inrijdt naar ‘Huis Evelyne’ van Plantage Katwijk, een van de oudste koffieplantages in district Commewijne. Een statige, lang ogende zandweg omzoomd door parmantige tamarindebomen, wier twijgen een minder prettig doel hadden in het leven van de slaven die gedwongen zwoegden op de koffieplantage.

blank

Genieten van de natuur:

Natuur opsnuiven op Brownsberg

Voor wie in zijn vrije tijd er even een dagje uit wil, zijn er voldoende mogelijk-heden. Dat hoeft niet altijd veel geld te kosten, en is ook beslist niet alleen weg-gelegd voor toeristen. Deze keer neemt de lifestyle-krant van Surgoed House & Home u mee naar Brownsberg.

blank

Dagje uit:

Het Surinaams Museum

Voor wie in zijn vrije tijd even uit huis wil, zijn er voldoende mogelijkheden om te recreëren. Dat hoeft niet altijd veel geld te kosten, en is ook beslist niet alleen weggelegd voor toeristen. De lifestyle-krant van Surgoed House & Home belicht elke editie een betaalbaar uitje.

blank

Dagje uit:

De markt van Domburg

Op zondagochtend is het meestal stil op straat. Na een avondje stappen, wordt deze dag gebruikt om uit te rusten. Koken is dan misschien geen optie. Een beter idee is een uitstapje naar een rustgevende plek, waar je ook nog wat kunt eten. Zoals de markt van Domburg.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.