Vastgoedadvies

Doe beroep op het vastgoedadvies van experts!

Vastgoedadvies in Suriname

Vastgoedadvies en adviesverlening bij het nemen van belangrijke beslissingen.

U komt voor een belangrijke keuze te staan die te maken met vastgoed in Suriname. Wij begrijpen maar al te goed dat vastgoed een complex onderwerp is waarbij u hulp zou kunnen gebruiken. Surgoed helpt u door het verlenen van vastgoedadvies.

U wilt vastgoed verkopen, kopen, verhuren, huren, verbouwen enzovoort, maar weet niet waar te beginnen. Wij helpen u bij het ondernemen van alle belangrijke stappen en begeleiden u gedurende het volledige proces. Wij staan u met raad en daad bij. U kunt rekenen op volledig, correct advies.

Door onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt kunnen onze vastgoedexperts u perfect begeleiden. U kunt bij hen terecht met al uw vragen, bedenkingen en complexe situaties. Zij zullen u graag verder helpen en advies verlenen. U krijgt een eerlijke, doorgronde mening met bijbehorend advies dat het beste aansluit bij uw situatie of vraag. U kunt erop rekenen dat ons advies betrouwbaar en berekend is.

Onze domeinen

Wij kunnen u adviseren op diverse domeinen en een antwoord bieden op vele vragen. Wilt u vastgoed verkopen (naar aanleiding van verschillende situaties), kopen of verhuren? Heeft u nood aan een schatting of opmeting? Wij kunnen u hierbij helpen.

Wij willen de verkoper in discretie door de hedendaagse wetgevingen loodsen en begeleiden door op een correcte manier te handelen. Voordat u uw vastgoed wilt verkopen, wordt dit voorafgegaan door een deskundige studie en taxatie. Wij leggen u gedetailleerd uit welke stappen u dient te ondernemen en waarbij wij u kunnen helpen. Wij adviseren u gedurende de opstart van het verkoopproces, bij het zoeken van een mogelijke koper en de afhandeling van de verkoop. Wij willen zowel de verkoper als de kandidaat-koper correct en optimaal informeren.

U wilt uw vastgoedobject verhuren. Wij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden in huuroverkomsten en wij kunnen elk vraagstuk oplossen dat binnen de huurwetgeving valt. Wij adviseren u bij het kiezen uit de soorten huurovereenkomsten. Wij kunnen u eveneens helpen bij het opstellen van uw overeenkomst en het zoeken naar een mogelijke huurder. Een gedetailleerde plaatsbeschrijving mag ook niet ontbreken net als het bepalen van de huursom, waarborg, afspraken rond onderhoud enzovoort. Gezien het ingewikkelde verloop en de vele stappen die u moet ondernemen, doet u beroep op onze diensten indien u een object wilt verhuren. Wij begeleiden u persoonlijk.

Ten slotte begeleidt Surgoed u indien u een taxatie van uw vastgoedobject nodig heeft of graag een volledige opmeting ervan zou willen verkrijgen. Wij informeren u over de mogelijkheden, de opportuniteiten, de vervolgstappen en helpen u graag verder bij het uitvoeren van die stappen. Surgoed biedt een volledig pakket aan: u kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met vastgoed!