Benaresstraat 21

Benaresstraat 21 - Te huur: ruime woning op hoekperceel in Paramaribo-Noord! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Benaresstraat 21

Te huur: ruime woning op hoekperceel in Paramaribo-Noord!

Objectcode: HW00166

€ 600 per maand

$ 651 per maand

SRD 25200 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 583 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Deze prachtige woning is gelegen aan de Benaresstraat 21, een zijstraat van de populaire Quaranistraat. Met 3 ruime slaapkamers, 1 badkamer en toilet, en een gezellig voorterras is dit de perfecte woning voor een gezin of een groep vrienden.

De woning is ook volledig beveiligd met dievenijzer, camera's en een alarmsysteem voor uw gemoedsrust. Daarnaast biedt de hoge schutting en rolpoot maximale privacy en veiligheid.

Geniet van het gemak van het wonen op een hoekperceel, met extra buitenruimte voor bijvoorbeeld een tuin of extra parkeerplaatsen.

Deze woning is per direct beschikbaar en ligt op een fantastische locatie dichtbij winkels, restaurants en andere voorzieningen in Paramaribo-Noord.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Benaresstraat 21 • Beni's Park • Paramaribo • Suriname