Magnesiumstraat pc 1721

Magnesiumstraat pc 1721 - Vrijstaande moderne villa te huur in veilige en rustige buurt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Magnesiumstraat pc 1721

Vrijstaande moderne villa te huur in veilige en rustige buurt

Objectcode: HW00047

€ 1.500 per maand

$ 1,609 per maand

SRD 63000 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Villa Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 861.37 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Dit huurhuis is gelegen te Paramaribo-Zuid aan de Magnesiumstraat in een veilige middenstandsbuurt en een prettige en rustige omgeving. Ook met het oog op de verkeersdrukte in voornamelijk de ochtenduren is deze woning gunstig gelegen met uitvalswegen naar de Jagernath Lachmanstraat.

De woning
De eerste indruk die men krijgt is een keurig onderhouden laagbouw woning op een keurig onderhouden erf dat voor een deel bestraat is met straatklinkers en deels bestaat uit schelpzand. Het terrein is geheel omrasterd, waardoor kinderen veilig op het erf kunnen spelen en eventueel ook huisdieren vrij erop kunnen rondlopen. Bovendien zijn er op het verharde terrein gedeelte een drietal hondenkennels gebouwd zodat ook uw huisdieren van een veilig onderkomen kunnen genieten. Het erf is heel ruim en goed geschikt voor het uitvoeren van diverse activiteiten buitenshuis.

Het erf kan betreden worden via een verhard looppad dat langs een bezoekerspoort leidt naar het voorterras met hoofdingang van de woning. Hiernaast is er een verharde oprit die vanuit de straat via een automatische rolpoort doorloopt naar de indoorgarage, die genoeg ruimte biedt voor het parkeren van 1 personenauto.

De woning bestaat uit 1 woonlaag en is zeer modern ingericht.

Lees verder...

Via het voorterras biedt een mooie massief houten voordeur toegang tot de woning in een moderne, van alle gemakken voorziene open keuken. De eethoek en ruime woonkamer liggen direct achter de keuken. Een glazen schuifpui vanuit de woonkamer geeft toegang tot een zijterras. In het achterste gedeelte van de woning, die middels een houten deur afgescheiden is van het voorste woongedeelte, liggen 3 compleet ingerichte slaapkamers, met elk een eigen bad en toilet. De vloeren van de woning, zijn betegeld en de buitenmuren voorzien van buitenverlichting. Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een bergingsruimte. De indoorgarage kan afgesloten worden middels een automatische roldeur en vanuit de garage is er een deur naar het washok.

Bij deze woning is er extra aandacht besteed aan beveiliging tegen inbraak; alle ramen, toegangsdeuren en terrassen zijn voorzien van dievenijzer ,er is een aansluiting bij een lokaal security bedrijf en de woning is tegen brand verzekerd. Overige voorzieningen zijn een hydrofooraansluiting , boiler, glasvezel internetaansluiting en airco’s.

Dit huis wordt gemeubileerd verhuurd voor een minimale huurperiode van één jaar en de huurprijs is 1500 EURO per maand. Kosten voor stroom, water en beveiliging komen ten laste van de huurder.

Samenvatting;
Bent u op zoek naar een moderne en volledig gemeubileerde woning in een prettige woonomgeving?
Neem dan vandaag nog contact op met de makelaar voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Magnesiumstraat • Flora • Paramaribo • Suriname