blank

Datrakondrestraat 20

Datrakondrestraat 20

Comfortabel wonen in deze laagbouw huurwoning

Objectcode: HW00669

€ 600 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 170 m²
Perceelopp.: 400 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Stap binnen bij de woning aan de Datrakondrestraat #20. Een uitnodigende laagbouw huurwoning gelegen in het vredige Tammenga, Paramaribo-Zuid. Met een perceeloppervlakte van 400m2 biedt deze woning niet alleen comfort maar ook een ruime leefomgeving met een gedeelde opgang, waarbij het tweede huis achter op het erf al bewoond is.

Het perceel, omgeven door een omheining, strekt zich uit over een frontbreedte van 13.32 meter en een diepte van 23 meter, wat garant staat voor privacy en veiligheid.

De gelijkvloerse woning, met een woonoppervlakte van 170m2, beschikt over 3 kamers, waaronder 2 slaapkamers, 1 badkamer, en 1 toilet, evenals een opberghok. De woning is volledig gemeubileerd, waardoor het direct klaar is voor bewoning.

Deze huurwoning voorziet in verschillende gemakken, zoals internet en 110v/220v, stroom en warm & koud water. Bovendien beschikt het over een uitnodigend terras, een ontspannende tuin, en een garage voor het veilig parkeren van uw voertuig.

Lees verder...

Bijzondere kenmerken van deze woning zijn de nabijheid van L'Hermitage Mall, scholen en winkels, waardoor het een praktische keuze is voor gezinnen en expats. De aandacht voor tuininrichting voegt een groen tintje toe aan uw leefomgeving.

Voor uw veiligheid is de woning uitgerust met dievenijzers, een alarmsysteem en bewakingscamera's, waardoor u met gemoedsrust kunt wonen.

Belangrijke kenmerken:
• Afmetingen: frontbreedte 13.32 m, diepte 23 m, omheind voor privacy en veiligheid.
• Woonoppervlakte: 170m2 met 4 kamers, waaronder 3 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet & opberghok.
• Voorzieningen: Gemeubileerd, internet, 110v/220v stroom, warm & koud water, terras, tuin, garage voor veilig parkeren.
• Bijzonderheden: Nabijheid van L'Hermitage Mall, scholen en supermarkten, groene tuininrichting.
• Veiligheid: Dievenijzers, alarmsysteem, bewakingscamera's voor gemoedsrust.

Deze laagbouw huurwoning biedt een uitstekende balans tussen comfort, veiligheid en praktische voorzieningen. Bent u klaar om uw intrek te nemen in deze aangename woonsfeer te Paramaribo-Zuid? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Uw nieuwe thuis wacht op u!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Datrakondrestraat 20 • Tammenga • Paramaribo • Suriname