blank

Plutostraat 90

Plutostraat 90

Luxe Hoogbouw met Kantoorruimten en Natuurlijke Rust

Objectcode: HW00698

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs6 / 6

Omschrijving

Ontdek de luxe en veelzijdigheid van Plutostraat 90! Deze hoogbouw woning biedt niet alleen een weelderig interieur met een vleugje nostalgie, maar ook twee praktische kantoorruimten.

Met 5 kamers verdeeld over twee woonlagen, inclusief 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet, is privacy gegarandeerd. De inloopkasten, stijlvolle inrichting, studieruimte en bar in de woonkamer voegen een vleugje luxe toe. Een ruime keuken en eetruimte met een lichte nostalgische touch, vormen de perfecte afronding van het geheel.

Geniet van hedendaags comfort met internet, 110v/220v stroom, balkon, terrassen, garage, en parkeergelegenheid voor twee of meer auto's. De prachtige achtertuin met pergola is een groene oase voor ontspanning, compleet met een bar en sauna voor extra luxe.

Bijzondere kenmerken zoals nabijheid tot scholen en winkels, duurzame voorzieningen en twee kantoorruimten maken deze woning extra aantrekkelijk. Veiligheid is gegarandeerd met dievenijzer, een alarmsysteem en extra opslagruimte in de berging.

Of je nu de luxe inrichting bewondert, ontspant in de groene buitenruimte of profiteert van de professionele werkplekken, Plutostraat 90 biedt een exclusieve levensstijl met comfort, zakelijk gemak en natuurlijke rust op een toplocatie in Paramaribo. Mis deze kans niet!

Onze huurcontracten worden gesloten voor minstens 1 jaar.

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto-inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Plutostraat 90 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname