blank

Grote Combeweg 21

Grote Combeweg 21 - Strategisch gelegen zakenpand op a1 locatie in het bruisend economisch hart van Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Grote Combeweg 21

Strategisch gelegen zakenpand op a1 locatie in het bruisend economisch hart van Paramaribo

Objectcode: HZ00899

$ 2500 USD

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 375 m²
Perceelopp.: 405 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 9
Parkeerplaatsen: 2

Omschrijving

Dit 2 verdiepingen tellende zakenpand ligt op een gewilde locatie in het economisch centrum van Paramaribo. Met een totaal vloeroppervlakte van 375m2 bied het voldoende ruimte en mogelijkheden voor kantoor met alure. Het pand is enigzins gedateerd maar voldoet aan de hedendaagse eisen.

Datanetwerk is aanwezig, inclusief alarm, camerabewaking en fully airco.
Het pand heeft een trappengang naar de 1ste verdieping met op elke verdieping een sanitaire groep, aanwezig kantoormeubilair kan overgenomen worden indien daar behoefte voor is.

In de directe omgeving vind u banken, notariaten, kantongerecht, belastingkantoor, advocaten en horeca, u bevind zich met uw business op een spraakmakende locatie pal tegenover de beroemde palmentuin

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Grote Combeweg 21 • Combe • Paramaribo • Suriname