blank

Albert Plesmanstraat 18 en 23

Albert Plesmanstraat 18 en 23 - Prachtig terrein, geschikt voor diverse mogelijkheden zoals zakelijke doeleinden of toerisme - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Albert Plesmanstraat 18 en 23

Prachtig terrein, geschikt voor diverse mogelijkheden zoals zakelijke doeleinden of toerisme

Objectcode: P0700B9

€ 125.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Investering
Perceelopp.: 8265 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 98 m
Diepte: 60m1 langs Vincent Fajksweg - 84m1 grenzend aan de Openbare school Zanderij m

Omschrijving

Bijzonder hoekterrein gelegen langs de Albert Plesmanstraat te hartje Zanderij met een oppervlakte van 8.265 m2. Dit grondhuur terrein heeft een frontbreedte van 98 m1 aan de Albert Plesmanstraat en een diepte van 60 m1 langs de Vincent Fajksweg. Het gedeelte van het terrein grenzende aan de Openbare school Zanderij heeft een diepte van 84m1. Beide straten waaraan dit hoekterrein grenst zijn geasfalteerd en voorzien van alle nutsvoorzieningen. Het terrein heeft een gemixte bodemgesteldheid van zand en klei waarbij er een gedeelte met lager gelegen grond is en een gedeelte hoogland.

Samenvatting
Diverse bestemmingsmogelijkheden zijn er voor dit terrein, denk aan zakelijke doeleinden of toerisme. Dit soort terreinen zijn erg zeldzaam en worden niet vaak te koop aangeboden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Albert Plesmanstraat 18 en 23 • Zanderij • Para • Suriname