Rosevalweg perc. 35 te Creola serie B

Rosevalweg perc. 35 te Creola serie B - 2.1 ha vruchtbaar land- of tuinbouwgrond - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Rosevalweg perc. 35 te Creola serie B

2.1 ha vruchtbaar land- of tuinbouwgrond

Objectcode: P0708B6

€ 26.950

$ 29.109

SRD 1131900

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 2.1 ha
Bodem: Mix
Frontbreedte: 85 m
Diepte: 274 m

Omschrijving

2.1 ha vruchtbaar land- of tuinbouwgebied. Het perceel ligt in een gebied wat in de eerste helft van de vorige eeuw speciaal ontwikkeld werd voor kleinschalige landbouw. Het is kenmerkend voor dit gebied en tot op heden wordt het gedomineerd door kleinschalige landbouwactiviteiten.

Het perceel heeft een behoorlijke frontbreedte van 85 meter en gezien de mogelijkheid om het belendende perceel met ongeveer dezelfde frontbreedte eveneens aan te kopen, maakt deze investering nog interessanter. De locatie van dit perceel is aan het eind van de Rosevalweg. Stroom en water zijn in de directe omgeving al aangelegd.

Met de aankoop van dit perceel neemt u een voorschot op het agrarische toekomstbeeld van Suriname. De voorwaarden voor een goed rendement uit deze investering zijn aanwezig. De keus is aan u! Neemt u contact op voor aanvullende informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Rosevalweg • Creola • Saramacca • Suriname