Charonstraat 54

Charonstraat 54 - Te Koop: Bouwperceel aan de Charonstraat in Ephraim’s zegen – district Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Charonstraat 54

Te Koop: Bouwperceel aan de Charonstraat in Ephraim’s zegen – district Paramaribo

Objectcode: KP00837

€ 15.000

$ 16.279

SRD 630000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 359 m²
Frontbreedte: 16 m
Diepte: 22.47 m

Omschrijving

EPHRAÏMSZEGEN was een oude Houtgrond aan het Pad van Wanica die haar naam ontleend heeft aan een militaire invalidenpost die aan haar noordgrens gelegen was.

Aan het eind van de Charonstraat, een doodlopende zijweg van de Spectrumstraat (verlengde Ephraim’szegenweg) is een bouwperceel met een oppervlakte van 359.47 m² en een frontbreedte van 16 meter te koop. Deze eigendom biedt een uitstekende kans om uw droomwoning te realiseren in een vredige omgeving.

De buurt staat bekend om zijn kalme sfeer en gezinsvriendelijke omgeving. De Charonstraat zelf biedt een rustige levensstijl, weg van de drukte van de stad. De omringende percelen zijn grotendeels bebouwd met kleine stenen woningen, waardoor het een hechte gemeenschap vormt.

Dit perceel biedt een ideaal canvas voor uw toekomstige woning. Met een diepte van 22.47 meter heeft u voldoende ruimte om uw architectonische visie tot leven te brengen.
Het perceel zelf is voorzien van een oude fundering van een woonhuis, hoewel deze geen waarde meer vertegenwoordigt. De toegang tot het perceel is gemakkelijk via een bekokerde inrit, terwijl voorlangs een open riolering zorgdraagt voor de afwatering van het perceel.

Lees verder...

Dit bouwperceel biedt niet alleen de mogelijkheid om uw eigen woning te bouwen, maar vertegenwoordigt ook een waardevolle investering. De vraag naar woningen in Ephraim’szegen blijft stijgen, waardoor dit een kansrijke investering is voor zowel particulieren als ontwikkelaars.

Kortom: Klaar om uw droomwoning te realiseren? Dit bouwperceel in Ephraim’szegen, biedt de perfecte gelegenheid om uw visie werkelijkheid te maken. Met een gunstige ligging, ruime afmetingen en een rustige omgeving, is dit een kans die u niet wilt missen. Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor meer informatie en maak van dit perceel uw eigen stukje paradijs!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Charonstraat 54 • Ephraim's Zegen • Paramaribo • Suriname