Catharina Sophiastraat no 346

Catharina Sophiastraat no 346

Eigendom te koop : Prachtig landbouwperceel aan de oostwest verbinding te Catharina Sophiastraat no 346 in Saramacca !

Objectcode: KP00800

€ 180.000

$ 195.353

SRD 7560000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 3.3333 ha
Frontbreedte: 70 m
Diepte: 476 m

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen aan de Oost-West verbinding, ter hoogte van kilometer 51, in het district Saramacca wordt een prachtig eigendomsperceel te koop aangeboden. Het perceel met een oppervlakte van 3.3333 hectare strekt zich vanaf de hoofdweg uit tot aan de Saramaccarivier, die te bereiken is langs een aangelegde weg (dam) aan de westzijde van het perceelland.

Hoewel het perceel zelf momenteel niet meer beplant is, biedt het een vruchtbare bodem voor diverse landbouwdoeleinden en bij aangrenzende buren zijn er actieve landbouwactiviteiten gaande. Aan de straatzijde van het perceel bevindt zich een eenvoudige, doch charmante houten woning, voorzien van basisvoorzieningen zoals elektriciteit en wateraansluiting.

Met de toenemende vraag naar lokaal geproduceerd voedsel biedt het eigendom van deze vruchtbare landbouwgrond de mogelijkheid om duurzame landbouwpraktijken toe te passen en een diverse scala van gewassen verbouwen, om zodoende te voorzien in de lokale voedselbehoeften en te kunnen bijdragen aan de voedselzekerheid van de gemeenschap en tegelijkertijd economische kansen creëren.

De ligging langs de Saramaccarivier biedt directe toegang tot een overvloedige bron van zoetwater, essentieel voor irrigatie van gewassen en andere landbouwactiviteiten. Dit zorgt voor een constante watervoorziening, zelfs tijdens droge seizoenen, waardoor de afhankelijkheid van regenval wordt verminderd en de productiviteit van het land wordt gemaximaliseerd.

Lees verder...

Naast de landbouwvoordelen biedt de ligging langs de Saramaccarivier ook recreatieve mogelijkheden. Bewoners kunnen genieten van activiteiten zoals vissen, zwemmen en varen, waardoor het perceel niet alleen een plek is om te werken, maar ook om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

De rivieroever draagt bij aan de ecologische waarde van het perceel door een habitat te bieden voor diverse planten- en diersoorten. Dit creëert een natuurlijke omgeving die bevorderlijk is voor biodiversiteit en het behoud van de lokale ecosystemen ondersteunt.

Of u nu droomt van een agrarisch bedrijf, een ecotoerisme onderneming of gewoon een rustig toevluchtsoord weg van de drukte van de stad, dit perceel biedt ruimte voor al uw plannen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

De vraagprijs voor dit prachtige landbouwperceel met woning is competitief en biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid. Voor meer informatie over de prijs of om een bezichtiging te regelen, neemt u eenvoudig contact op met de makelaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Catharina Sophiastraat no 346 - district Saramacca • Catharina Sophia • Saramacca • Suriname