Leiding 2

Leiding 2 - Landelijk perceel te Leiding 2 met diverse gewassen en visgelegenheid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Leiding 2

Landelijk perceel te Leiding 2 met diverse gewassen en visgelegenheid

Objectcode: KP00541

€ 56.000

$ 59.561

SRD 2352000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 5.4 ha
Frontbreedte: 220 m
Diepte: 250.5 m

Omschrijving

Ontdek dit ruim perceel met een indrukwekkende oppervlakte van 5.4 hectare. Een groot deel van dit stuk land is beplant met een diverse mix van gewassen, waaronder sappige sinaasappels, zoete bananen, voedzame cassave, levendige oker en nog veel meer.

Dit stukje land biedt meer dan alleen een overvloed aan gewassen. Voor de natuurliefhebbers en rustzoekers zijn visgaten, perfect om te ontspannen en te genieten van een dag vissen in een rustige omgeving. De ideale plek om even helemaal tot rust te komen.

De aanwezigheid van een pier over het kanaal voegt nog meer charme toe aan deze locatie, waardoor u een adembenemend uitzicht heeft op het omliggende landschap.

Mis deze kans niet om dit veelzijdige perceel te verwerven met eindeloze mogelijkheden voor landbouw, ontspanning en natuurgenot. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Leiding 2 • Uitkijk • Saramacca • Suriname