Remingtonstraat 37 – ZAVANA ESTATES

Remingtonstraat 37

Te Koop: Riant gelegen bouwkavel in de besloten woongemeenschap ZAVANA ESTATES: Uw Eigen Oase aan het Water!

Objectcode: KP00630

€ 45.000

$ 48.915

SRD 1890000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 754.61 m²
Frontbreedte: 21 m
Diepte: 35.91 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te bouwen, weg van de drukte van de stad en omgeven door de rust van de natuur? In “Zavana Estates”, een besloten woongemeenschap ten zuiden van het Garnizoenspad is er een bouwkavel te koop die u de unieke kans biedt om uw eigen stukje paradijs te creëren.

Toegang tot deze unieke besloten woongemeenschap is vanuit de Rockefellerstraat, een zijstraat van het Garnizoenspad. Het gehele project wordt verder ontsloten door de Remingtonstraat en de Rothschildstraat, 2 verharde wegen die aangelegd zijn langs een kunstmatig aangelegd meertje. Ongeveer de helft van de 100 bouwkavels liggen aan het meer. Op ongeveer de helft van het meer ligt de Hatterasstraat die de verbindingsweg vormt tussen beide zijden van het meer.

Het unieke aan deze bouwkavel is dat het aan de achterzijde grenst aan dit meertje wat een mooi extraatje betekent voor visliefhebbers of om gewoon lekker aan te genieten.

De besloten woongemeenschap biedt u niet alleen privacy, maar ook gemoedsrust. Met beperkte toegang worden ongewenste bezoekers buitengehouden, zodat u en uw gezin zich veilig en beschermd voelen.

Lees verder...

De bouwkavel heeft een totale oppervakte van bijkans 755 m² en een frontbreedte van 21 m, wat voldoende ruimte biedt voor uw creatieve visie. Of u nu droomt van een charmante cottage, een moderne villa of een ecologisch verantwoord huis, hier heeft u de vrijheid om uw ideale thuis te ontwerpen en te bouwen.

Hoewel we buiten de stad zijn, zijn alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en recreatieve activiteiten zijn slechts een klein eindje rijden, waardoor u het beste van beide werelden heeft.

Grijp deze kans om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden! Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke bouwkavel te bezichtigen en uw plannen te bespreken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Remingtonstraat No.37 - ZAVANA ESTATES • Zavana Estates • Wanica • Suriname