blank

Magnesiumstraat pc 1249

Magnesiumstraat pc 1249

Perceel langs de Saramaccakanaal, centrum Zorg en Hoop

Objectcode: KP00785

€ 170.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1357.11 m²
Frontbreedte: 28.52 m
Diepte: 52.88 m

Omschrijving

Gelegen aan de Magnesiumstraat, biedt dit perceel een unieke kans voor u die op zoek is naar een strategische locatie in een levendige omgeving. Met een oppervlakte van 1357.11 m2 en een frontbreedte van 28.52 m, biedt dit perceel volop ruimte voor het verwezenlijken van uw droomhuis.

Wat dit perceel echt onderscheidt, is de locatie. Gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen, waaronder gerenommeerde supermarkten, winkelcentra zoals de Hermitage Mall, en een breed scala aan recreatieve faciliteiten zoals sportscholen en clubs, draagt dit alles bij aan het gemak en comfort van het dagelijks leven. Voor studenten en ouders die op zoek zijn naar educatieve mogelijkheden, biedt de nabijheid van scholen op verschillende niveaus, zoals de Anton de Kom Universiteit van Suriname en VWO-scholen, een bijkomend voordeel.

Met slagerijen, apotheken en een overvloed aan goede restaurants in de buurt, is het leven aan de Magnesiumstraat synoniem aan moeiteloos genieten. Bovendien is het stadscentrum slechts 20 minuten rijden, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle culturele en zakelijke mogelijkheden die de stad te bieden heeft.

Het perceel zelf is goed onderhouden en biedt alle nodige nutsvoorzieningen, inclusief stroom- en wateraansluitingen, waardoor het de ideale basis vormt voor een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een plek om uw droomhuis te bouwen of om een lucratieve investering te doen, dit perceel aan de Magnesiumstraat belooft u de perfecte start te bieden voor uw toekomstige plannen.

Als dit perceel uw interesse heeft gewekt, neem dan vandaag nog contact met ons op.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Magnesiumstraat pc 1249 • Tammenga • Paramaribo • Suriname