blank

Sidodadieweg 20

Sidodadieweg 20 - Ontdek een uitstekende investeringsmogelijkheid in het hart van de Groente- en Fruitschuur van Suriname! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sidodadieweg 20

Ontdek een uitstekende investeringsmogelijkheid in het hart van de Groente- en Fruitschuur van Suriname!

Objectcode: KP00756

€ 135.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 2.6544 m²
Frontbreedte: 98 m
Diepte: 268 m

Omschrijving

Saramacca is een district gelegen aan de westgrens van Paramaribo. De oppervlakte van Saramacca is 3636km2 en de hoofdplaats van het district is Groningen.
Het belangrijkste bestaansmiddel is de landbouw, voornamelijk de klein landbouw. Naast de landbouw wordt sinds de jaren tachtig de aardoliewinning een belangrijke aanvulling op de inkomsten.

Dit prachtige landbouwperceel van 2,68 hectare is gelegen in Groningen, en biedt een unieke kans voor agrarische ontwikkeling en expansie.
Een groot deel van dit terrein is reeds in cultuur gebracht en ontbost, een erfenis van vroegere landbouwactiviteiten. In de loop der tijd heeft de natuur haar gang genomen, waardoor een deel van de achterzijde van het terrein weer begroeid is met secundaire vegetatie, een teken van de veerkracht van dit land.

Kenmerken:
• Locatie: Het perceel bevindt zich langs de geasfalteerde hoofdweg van Groningen, de Sidodadieweg, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is en uitstekende connectiviteit biedt.
• Grootte: Met een totale oppervlakte van 2,68 hectare biedt dit perceel voldoende ruimte voor diverse landbouwactiviteiten en potentiële uitbreidingen.
• Frontbreedte: Het perceel beschikt over een indrukwekkende frontbreedte van 100 meter, wat flexibiliteit biedt voor verschillende soorten ontwikkelingsprojecten.
• Erfscheidingen: erfgrenzen zijn afgescheiden met walabapalen en prikkeldraad.
• Opstallen: aan de voorzijde van het perceel staat een eenvoudig optrekje dat gebruikt wordt als opslagruimte voor diverse materialen.

Lees verder...

Voordelen:
• Ideale Ligging: Gelegen in de hoofdplaats van het district Saramacca, profiteert het perceel van de nabijheid van essentiële voorzieningen, markten en gemeenschapsdiensten.
• Investeringspotentieel: Vanwege de groeiende vraag naar landbouwgrond en de gunstige ligging, biedt dit perceel een aanzienlijk investeringspotentieel voor agrarische ondernemers en ontwikkelaars.
• Diversiteit aan Mogelijkheden: Of u nu geïnteresseerd bent in gewasproductie, veeteelt of agroforestry, dit perceel biedt een veelzijdige omgeving voor verschillende landbouwactiviteiten.
• Groeipotentieel: De mix van reeds ontgonnen land en de natuurlijke herbebossing biedt een uniek groeipotentieel voor verschillende vormen van landbouw. Ontgrendel de mogelijkheden en breng nieuw leven in dit stukje geschiedenis.

Belangrijk is te vermelden dat de bestemming van dit grondhuurperceel LANDBOUW is en op naam staat van een Stichting, welke bij aankoop kan worden overgenomen.

Grijp deze zeldzame kans om een stuk vruchtbare grond te verwerven in een bloeiende agrarische regio. Of u nu een ervaren landbouwer bent die op zoek is naar uitbreidingsmogelijkheden, of een investeerder die waarde hecht aan landbouwgrond, dit perceel heeft alles wat u zoekt.

Neem vandaag nog contact met op met de makelaar voor meer informatie en om dit buitengewone landbouwperceel in de hoofdplaats van District Saramacca te bezichtigen. Dit is een kans die u niet mag missen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Sidodadieweg no 20 • Groningen • Saramacca • Suriname