blank

Nita Helouisestraat 134

Nita Helouisestraat 134 - Adembenemend stukje natuur nabij de Oost-West verbinding in het district Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nita Helouisestraat 134

Adembenemend stukje natuur nabij de Oost-West verbinding in het district Commewijne

Objectcode: KP00479

€ 18.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1249 m²
Frontbreedte: 18 m
Diepte: 70 m

Omschrijving

Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie.

Een eigendomsperceel dat deel uitmaakt van Plantage La Paix in de omgeving van Tamansari en aan de rechteroever van de Pauluskreek ligt, wordt aldaar te koop aangeboden. Het terrein heeft een grootte van 1249 m², met een frontbreedte van 18 meter en een diepte van 70 meter.

Het perceel ligt aan de onverharde Nita Helouisestraat en nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteitsaansluiting zijn nog niet aanwezig.
De vraagprijs is heel redelijk gehouden en gebaseerd op al deze feiten.

Route
Het perceel is te bereiken door over de Jules Wijdenbosch brug ongeveer 15 kilometer over de Oost-West verbinding in oostelijke richting door te rijden om vervolgens rechtsaf de Paula Euphemiastraat in te slaan. De eerste zijstraat links daarvan is de Nita Helouisestraat en dit terrein is het laatste perceel aan de rechterkant van de weg.

Op de plek aangekomen ervaart u gelijk een gevoel van innerlijke rust.

Het terrein is in het verleden voor driekwart deel reeds opgehoogd en na opschoning dus goed geschikt om op te bouwen. Het is verder ruim genoeg om er de woning van uw dromen op neer te zetten.

Kort gezegd: hebt u Rust en Natuur hoog op uw woonwensenlijst staan? Dan is dit perceel qua oppervlakte, prijsstelling en locatie een uitstekende keuze! Let wel: in de nabije toekomst zal de waarde van dit terrein zeker toenemen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Nita Helouisestraat 134 • Meerzorg • Commewijne • Suriname