blank

Aeneasweg pc #645

Aeneasweg pc#645

Ruim eigendomskavel te koop in het Eureka project

Objectcode: KP00553

€ 32.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1125 m²
Frontbreedte: 25 m
Diepte: 45 m

Omschrijving

Wij presenteren u perceel nummer 645, gelegen in het Eureka-project. Dit is uw kans om een stuk grond te bezitten in een rustige buurt, omgeven door een overvloed aan groen.

Of u nu van plan bent om een woning te bouwen of uw buitenhuis wilt vestigen, dan biedt dit perceel eindeloze mogelijkheden. Met een royaal oppervlak tot uw beschikking, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een woonruimte creëren die helemaal bij u wensen past.

Toegankelijkheid is van essentieel belang, en dit perceel voldoet absoluut aan deze vereiste. U kunt het perceel bereiken via het Garnizoenspad, gelegen in de Eurekaweg. Volg simpelweg de eerste zijweg links op de Aeneasweg en u zult direct bij uw toekomstige stuk grond arriveren.
De weg die leidt naar dit perceel is geplaveid met straatklinker en verkeert in goede staat. Dit betekent dat u onder alle weersomstandigheden moeiteloos naar huis kunt rijden.

Dit is dus uw kans een plek te bemachtigen in het Eureka-project aan de Aeneasweg die klaar staat om u te verwelkomen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak dit perceel uw nieuwe huis. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de tijd om te handelen is nu!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Aeneasweg pc#645 • Tuindorp Eureka • Wanica • Suriname