blank

Rijweg naar Kraka No 47 Perceel No. 8

Rijweg naar Kraka No 47 Perceel No. 8 - Een afgesloten project te Kowru Kriki Village voor privacy en veiligheid, langs de compleet verharde hoofdweg, de Rijweg naar Kraka. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Rijweg naar Kraka No.47 Perc. No. 8, Para

Een afgesloten project te Kowru Kriki Village voor privacy en veiligheid, langs de compleet verharde hoofdweg, de Rijweg naar Kraka.

Objectcode: KP00695

$ 13.000 USD

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 523.50 m²
Frontbreedte: 1745 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte plek om jouw droomhuis of vakantiehuis te bouwen? Dit prachtige perceel van 523,50 m2 in district Para, Suriname, is precies wat je nodig hebt!

Gelegen in het natuurschone project Kowru Kriki Village, biedt dit perceel talloze voordelen: een afgesloten project voor privacy en veiligheid, langs de compleet verharde hoofdweg, de Rijweg naar Kraka (dit is de verbindingsweg tussen de weg naar Zanderij en de Martin Luther Kingweg). Langs de Rijweg naar Kraka kom je populaire recreatieoorden tegen, zoals Palulu Camping, Recreatieoord Kakanku, Carolinakreek en Jungle Camp. Kowru Kriki Village bevindt zich pal naast Jungle Camp.De bosrijke omgeving met veel flora en fauna biedt een oase van ontspanning.

In de omgeving (nabij Zanderij) vind je voorzieningen zoals supermarkten, eethuisjes en huisartsen. Met perceelnummer 8 bevind je je vlakbij de hoofdingang van het project, dus gemak is gegarandeerd.
Iets verderop, op wandelafstand van dit perceel, bevindt zich de kreek, waar mensen graag komen om te zwemmen en voor een dagje recreatie.

Dit perceel is dus ideaal als je eraan denkt een vakantiehuis of weekendhuis voor jezelf of voor verhuur op te zetten. Het perceel is groot genoeg voor een ruime villa met zwembad. Of dacht je juist aan een eenvoudig vakantiekamp? De mogelijkheden zijn eindeloos.

In het project zijn al veel percelen bebouwd en bewoond, dus je bent in goed gezelschap! Grijp deze kans en maak jouw dromen werkelijkheid op dit geweldige perceel in Kowru Kriki Village.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Diëgo Kartodikromo

+597 8668821

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Rijweg naar Kraka No 47 Perceel No. 8 • Para - Zuid • Para • Suriname