blank

Tanoesemito Waginiweg 142

Tanoesemito Waginiweg 142 - Tuinbouwareaal op een uitstekende locatie te Alkmaar in Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Tanoesemito Waginiweg 142, Alkmaar, Commewijne

Tuinbouwareaal op een uitstekende locatie te Alkmaar in Commewijne

Objectcode: KP00716

€ 40.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 12059 m²
Frontbreedte: 48.31 m
Diepte: 249.55 m

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van Tanoesemito Waginiweg 142, een royaal tuinbouwperceel dat momenteel te koop staat, gelegen in een zijweg van de Pt.Tilakdharieweg te Alkmaar in het district Commewijne. Dit perceel, dat nog ontbost moet worden, wacht op verdere ontwikkeling. De vruchtbare grond in de omgeving staat bekend om haar geschiktheid voor klein- en grootschalige landbouw en tuinbouw.
Met een indrukwekkende frontbreedte van 48,31 meter en een diepte van 249,71 meter biedt dit perceel een uitgestrekte ruimte voor agrarische activiteiten. De omliggende percelen zijn grotendeels al in cultuur gebracht, wat de potentie van dit gebied benadrukt.

Voorzieningen, zoals water- en EBS-aansluitingen zijn reeds beschikbaar in de nabije omgeving. Gelegen te Alkmaar aan de Tanoesemito Waginiweg, biedt deze locatie niet alleen mogelijkheden voor landbouw, maar ook een rustige en vredige omgeving om een thuis op te bouwen.

Aarzel niet om dit tuinbouwareaal te verkennen op deze uitstekende locatie in Commewijne. Neem vandaag nog contact op en ontdek de vele mogelijkheden die Tanoesemito Waginiweg 142 te bieden heeft.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Tanoesemito Waginiweg 142 • Alkmaar • Commewijne • Suriname