Blauwmeer #78

Blauwmeer #78

Smaakvolle woning aan het water

Objectcode: KW00340

€ 179.000

$ 191.266

SRD 7518000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 275 m²
Perceelopp.: 963 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs2 / 3

Omschrijving

Blauwmeer Suriname is een projectontwikkeling in het district Para. Blauwmeer is verkaveld in ruim 350 kavels aan en rondom het Blauwmeer. Leven en recreëren op één locatie.

Aan de Martin Lutherkingweg “Highway”, ter hoogte van het Seedorf stadion treft men “Blauwmeer” aan. Op het mooiste plekje van Blauwmeer staat dit prachtig object.

Het object bestaat uit een hoogbouw woning bestaande uit twee verdiepingen. De bovenverdieping bestaat uit één slaapkamer, een bad en toilet, een voorzaal met keuken en een voorbalkon. Een gezellige knusse ruimte en leuk ingericht.

Middels een trap vanuit de beneden verdieping kan er eenvoudig 3 slaapkamers gerealiseerd worden.

De benedenverdieping die groter dan de bovenverdieping is, bestaat uit een slaapkamer met eigen bad en toilet, een voorzaal met keuken, en een gastentoilet. Beneden zit verder ook nog een gesloten garage. Grenzend aan de voorzaal is het terras met het prachtige uitzicht op het meer. In de keuken zijn voorzieningen getroffen voor het aansluiten van een dishwasher, oven en microwave. 220 en 110 volt aanwezig.

Lees verder...

Voorzieningen
Waterleiding is aanwezig. Alhoewel het project voorzien is van stroom, is deze woning voorzien van zonnepanelen (zonne-energie) voor de hele woning. De accu's/batterijen van dit systeem staan keurig in de garage. Internet is aanwezig, maar er zijn voorzieningen getroffen voor glasvezelinternet, waardoor het project dus sneller internet op kort termijn zal hebben.

Pool en cabana
Ook een zwembad is aanwezig en een cabana op het water. In het Blauwmeer is er natuurlijk ook leven. Hier zwemmen, liever niet, daar is het zwembad voornamelijk voor. Maar vissen en varen op het water kan.

Beveiliging
Blauwmeer beschikt verder over een vereniging van bewoners die o.a. zorgdraagt voor de toegangsbeveiliging en onderhoud van het project. Tevens zijn alle ramen en deuren voorzien van alarm en is er video bewaking.

De prijs van Euro 179.000 is inclusief de inboedel (in overleg, betreft niet de volledige inboedel).

De woning, cabana en terassen zijn volledig gemeubileerd en kunt u precies zo overnemen. Verder is de prijs exlcusief overdrachts- en notariskosten.

Het terrein
De titel van het terrein is eigendom. Het terrein heeft een grootte van 962.62 m², met een frontbreedte van 33.95 meter. De Glis oppervlakte is 962 m² en de werkelijke oppervlakte is 1300 m². Het geheel is omrasterd met het bekende acmafor 3D hekwerk.

Een betrouwbare tuin- en klusjesman is aanwezig.

Interesse in dit prachtig object? Maak gauw contact voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht




  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Blauwmeer • Domburg • Para • Suriname