Paula Ephemiaweg #81

Paula Emphemiaweg 81

Woning te Tamansari

Objectcode: KW00468

€ 99.000

$ 105.784

SRD 4158000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 175 m²
Perceelopp.: 1190 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie.

Deze woning staat aan de Paula Emphemiaweg, in het district Commewijne, resort Tamansari.

Bent u opzoek naar een leuke woning het liefst buiten Paramaribo, met alles erop en eraan tegen een redelijke prijs dan is dit object het overwegen waard. Dit object bestaat uit vier slaapkamers, waarvan één een masterroom is met eigen bad en toilet. De woning heeft verder een ruime voorzaal met keuken, achterbalkon, garage en apart nog een bad en toilet.

Het terrein heeft een grootte van 1190 m², met een front van 30 meter en een diepte rond de 40 meter. De titel is eigendom. Het geheel is zoals vaker gezien in de districten niet omheind. De voorkant heeft een oprit en is aangekleed met palmbomen en heeft verder een openriolering.

T.a.v. de nutsvoorzieningen; is stroom aanwezig 110/220v, en internet. Deze omgeving, is netals meerdere omgevingen op Commewijne, nog niet op het waterleidingnet aangesloten.

Interesse? Maak gauw contact voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Paula Ephemiaweg #81 • Tamansari • Commewijne • Suriname