Cornelis Graanoogst straat 4a

Cornelis Graanoogst straat 4a - Aan een zandweg gelegen woning in Centraal Paramaribo. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Cornelis Graanoogst straat 4a

Aan een zandweg gelegen woning in Centraal Paramaribo.

Objectcode: KW00678

€ 87.500

$ 94.268

SRD 3675000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 300 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Voor personen die centraal willen wonen of investeerder is dit een interessante woning! Een centraal gelegen huis in Paramaribo centrum met een perceel bijna volledig bestraat en helemaal omrasterd. Voorzien van essentiële voorzieningen zoals airconditioning en verschillende kamers waarvan 4 slaapkamers en twee woonkamers. Met deze woning kan je verscheidene kanten op, maar zeker ook geschikt voor eigen bewoning, investering of verhuur.

Enkele mogelijke voordelen die u als potentiële kopers kunnen aanspreken:
1. Centrale locatie: Gelegen in Paramaribo centrum, wat handig kan zijn voor bereikbaarheid en nabijheid van voorzieningen.
2. Ruimte en indeling: Een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, en badkamers op beide verdiepingen kunnen aantrekkelijk zijn voor een gezin of voor verhuurdoeleinden.
3. Airconditioning en elektrische voorzieningen: De aanwezigheid van zowel 110V als 220V stroom en airconditioning in de hele woning kan aantrekkelijk zijn voor comfort en gemak.
4. Omrasterd terrein: Een volledig omrasterd terrein kan een gevoel van privacy en veiligheid bieden, wat waardevol is voor bewoners.

Onderhoudsstatus: De staat van onderhoud van de woning en het terrein is in goede staat.

Heeft dit object jou interresse opgewekt, een bezichtiging te regelen? Heeft u vragen voelt u vrij wij zijn gereed samen met u een bezichtiging in te plannen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Cornelis Graanoogst straat 4a • Paramaribo centrum • Paramaribo • Suriname