De Boerbuitenweg 169

De Boerbuitenweg 169

Zeer interessant gelegen woning op slechts enkele stappen verwijderd van Ringweg Zuid

Objectcode: KW00760

€ 117.500

$ 126.066

SRD 4935000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 477 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 3

Omschrijving

Een solide woning die geen ingrijpende renovatie nodig heeft maar wel esthetische aandacht nodig heeft om weer in optimale staat gebracht te worden.

Op een groot deel van het 477 m2 bestrate terrein is prominent aan de voorzijde een carport gebouwd. De carport is gesitueerd in het verlengde van de gesloten garage. Rechts is de ruime en voor een belangrijk deel bestrate voorzijde van het terrein, wat functioneel nog mogelijkheden biedt voor o.a. een prieel. Op basis van dat vooruitzicht is er reeds een voorziening aangebracht voor de installatie van een buitenkeuken.
Het gehele perceel is omheind met een betonnen schutting van 1.5 m. hoogte en aan de frontzijde in combinatie met hekwerk. Rondom de woning is ook een betonnen pad aangelegd, waarlangs aan weerszijden volop mogelijkheden zijn voor beplanting.

Via het 6 m. brede voorterras is de schuifpui de ingang naar de woning. Bij binnenkomst treft men een ruime, lichte en volledig betegelde woonkamer met aansluitend een nog verder in te richten royale keukenruimte met centrale doorgang naar de 3 slaapkamers. De slaapkamers hebben een gemeenschappelijk toilet met aparte doucheruimte. De hoofdslaapkamer beschikt over een volledig betegeld bad- en toiletruimte. Alle beschreven ruimten bij elkaar worden vertaald in een totale bouwoppervlakte van 180 m2.

Deze woning beschikt over alle voorwaarden om met een gedegen aanpak getransformeerd te worden tot een bijzondere woning op een zeer gunstig gelegen locatie. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een waarde die substantieel boven de huidige prijs van de woning zal liggen.

Als u dit zorgvuldig bekeken en gelezen hebt kan er geen twijfel zijn en is het slechts 1 telefoontje naar 8916684 voor een bezichtigingsafspraak op locatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  De Boerbuitenweg 169 • Boerbuiten • Paramaribo • Suriname