Cornelis Prinsstraat nr. 21

Cornelis Prinsstraat nr. 21 - Opknapwoning in een aangename, rustige woonomgeving - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Cornelis Prinsstraat nr. 21

Opknapwoning in een aangename, rustige woonomgeving

Objectcode: W0889B3

€ 68.500

$ 73.194

SRD 2877000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 170 m²
Perceelopp.: 380.08 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Aan de Cornelis Prinsstraat no. 21 staat een eigendomsperceel te koop met daarop een tweelaags pand van het Bruynzeel type (verbouwd).

Het perceeloppervlak bedraagt 380,08 m² en het totale woonoppervlak is ca 170 m². De straat is verhard met straatklinkers en is gelegen in een rustige middenstandsbuurt.

Het erf is aan de zuidzijde en westzijde ommuurd, terwijl de schutting met de noorderburen ontbreekt. Aan de voorzijde van het perceel is er een stenen schutting en toegang tot het erf is via een ijzeren schuifpoort en een looppoort.

De bovenwoning kan betreden worden via een houten trap aan de zuidzijde van de woning. Het totale woonoppervlak bedraagt bijkans 110 m² en heeft de volgende indeling: 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, bad en toilet en een voorbalkon. Het plafond is van PVC schroten aangelegd, de buiten- en binnenwanden en de vloer zijn van hout en de ramen hebben shutterglazen. Een glazen schuifdeur leidt via de woonkamer naar het voorbalkon. Het balkon biedt een goed uitzicht op het voorerf en de straat.

De benedenwoning is geheel afgescheiden van de bovenwoning en heeft een eigen ingang via een houten buitendeur aan de zuidzijde. Het is uit steen opgetrokken, heeft een woonoppervlak van bijkans 60 m² en de indeling is volgens het zgn. ‘studio’concept, bestaande uit 1 slaapkamer, bad en toilet ruimte en een open keukengedeelte met zithoek.

Lees verder...

Aansluitingen voor waterleiding en elektriciteit zijn aanwezig.

Het pand is gedateerd en vertoont veel gebreken, maar kan na een flinke opknapbeurt absoluut weer leefbaar gemaakt worden. Ook biedt het erf nog voldoende ruimte voor uitbreiding met bijvoorbeeld een indoor garage.

De gunstige ligging, de diverse perspectieven en de scherpe prijsstelling van dit object bieden een unieke kans op een mooie investering.

Resumerend: een eigentijdse woning met meerdere interessante perspectieven, op een ruim eigendomsperceel en voor een interessante prijsstelling. Bel nu voor meer informatie en/of een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Cornelis Prinsstraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname