Frits Groeneveldstraat 16

Frits Groeneveldstraat 16

Twee woningen onder 1 kap! Dubbele inspiratie tegen een scherpe prijs!

Objectcode: W0894B6

€ 235.000

$ 251.104

SRD 9870000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 500 m²
Perceelopp.: 1207.16 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 12
Slaapkamers: 6
Badkamers / WCs4 / 4

Omschrijving

Dit object is gelegen in één van de meest gewilde woonwijken van Groot-Paramaribo, te weten MORGENSTOND. Op een ruim perceel van meer dan 1200 m², aan de Frits Groeneveldstraat, staat deze opvallende woning. Het betreft een dubbele woning, m.a.w. 2 woningen onder 1 kap, die in spiegelbeeld aan elkaar gebouwd zijn..

Deze woning biedt qua locatie en opzet meerdere functionele mogelijkheden. Als woning is dit pand uniek en biedt een hele bijzondere woonervaring . Het kan bijvoorbeeld dienen als een echt familiehuis, waarbij gezinnen onafhankelijk, maar tegelijkertijd wel samenwonen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jonge gezinnen, waarbij de grootouders inwonen en waarbij sociale controle van belang is, maar de privacy van beide gezinnen wel bewaard blijft. Maar ook voor andersoortige doeleinden is dit pand op een gewilde locatie; het kan dienen als verblijf van lokale of buitenlandse vertegenwoordigers van bedrijven of bij commerciële aanwending voor verhuur worden aangeboden. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel lopend als met het openbaar vervoer. Vanuit ondernemers oogpunt beschouwd, kan dit object dus betiteld worden als een zeer aantrekkelijk aanbod vanwege de vele commerciële mogelijkheden en vierkante meters nabij het centrum.

Lees verder...

Het perceel
Op het terrein met een frontbreedte 40m en een diepte van 30,20m, is de woning dusdanig gebouwd dat er voldoende terrein aan de achterzijde over is voor het eventueel realiseren van ander woongenot zoals de aanleg van een zwembad.

Het gehele terrein is omrasterd met aan weerszijden en achterzijde een stenen schutting en aan de straatzijde loopt er een stevige schutting vervaardigd uit steen en ijzeren traliewerk. Toegang tot het terrein is via een brede toegangspoort die via een betegelde oprit leidt naar de garages en een looppoort met eveneens betegeld looppad oprit naar het voorterras.

De woning
Elke woning heeft een woonoppervlak van 250 m² en de woningen zijn aan elkaar verbonden middels een zeer ruim achterterras die over de gehele achter-breedte van de woning doorloopt. Los daarvan zijn beide binnen-woningen identiek ingedeeld en wel als volgt:
• 2 slaapkamers
• 1 master bedroom
• Woonkamer
• Open keuken
• Bad en toilet ruimte
• Garage met elektrische roldeur
• Washok
• Voorterras

Het plafond van binnen is van gips en van het achterterras is van PVC schroten.

Voorzieningen
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals: airco’s in alle slaapkamers, boiler, durotank, alarminstallatie, 2 fasen stroom
Alle ramen van de woning zijn tegen inbraak beveiligd door traliewerk (dievenijzer).

Samenvatting
Een bezichtiging zal zeker inspirerend werken. Belt u nu voor een afspraak naar 7669770.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Frits Groeneveldstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname