blank

Cosylaan West 4

Cosylaan West 4, Cosy Ville, Kwatta

Ervaar Luxe Leven in Stijl - Exclusieve Hoogbouw met Voorzieningen in Gated Community

Objectcode: KW00727

€ 595.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 560 m²
Perceelopp.: 867 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs5 / 6

Omschrijving

Een buitengewone kans doet zich voor met deze prachtige hoogbouwwoning, gelegen aan de Cosylaan West 4, in het luxe deel van Kwatta, Paramaribo. Dit eigendomsobject, gelegen binnen een veilige gated community waar privacy en luxe samenkomen, staat nu te koop.

Met 4 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met een ontspannend bubbelbad en de overige 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet, representeert deze woning een zeldzame synergie van comfort en elegantie. Een extra ruimte, ideaal als studeer- of kantoorruimte, voegt veelzijdigheid toe aan dit exclusief verblijf.

Uitgespreid over een royaal perceel van 867,24 m², omringd door een solide schutting aan drie zijden en een uitnodigende haag aan de voorzijde, biedt deze woning een indrukwekkende frontbreedte van 26,13 meter langs de weg, met een perceeldiepte variërend tussen 30,07 en 24,93 meter.
De hoogbouw omvat twee verdiepingen met een totale woonoppervlakte van 560 m².

De voorzieningen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en omvatten internet, 110v/220v stroom, een balkon, een achterterras met een indoor zwembad voor ontspanning, een garage voor 2 terreinauto’s, een open keuken en een ruime woonkamer met mooie vide, verrijkt met extra details voor een warm en knus gevoel. Een prachtige granieten trap leidt naar de bovenverdieping, waar je wordt begroet door een zit- of woonruimte met een panoramisch uitzicht op de woonkamer.

Lees verder...

Bijzondere kenmerken van deze woning omvatten het adembenemend uitzicht op het meer in de gated community "Cosy Ville," de nabijheid van scholen en winkels, duurzame voorzieningen.

Wat betreft veiligheid is deze woning uitgerust met dievenijzer, een alarmsysteem, beveiligde toegang tot de gated community, bewakingscamera's en doordachte verlichting rondom het pand voor maximale beveiliging 's nachts. Een externe berging biedt extra mogelijkheden voor opslag.

Deze exclusieve hoogbouw met luxueuze voorzieningen in een gated community vertegenwoordigt een unieke kans voor wie op zoek is naar hoogwaardig vastgoed in een gated community. Mis deze gelegenheid niet, om een leven van weelde en comfort te verwelkomen in deze begeerde woonomgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Cosylaan West 4 • Kwatta • Paramaribo • Suriname