Darjeelingstraat perc. 94

Darjeelingstraat perc. 94 - Nieuwe terraswoning in vastgoedproject - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Darjeelingstraat perc. 94

Nieuwe terraswoning in vastgoedproject

Objectcode: KW00062

€ 112.500

$ 120.288

SRD 4725000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 218 m²
Perceelopp.: 562 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Nagelnieuwe terraswoning gelegen in een recent ontwikkeld vastgoedproject! Deze woning wordt te koop aangeboden vanwege gewijzigde persoonlijke omstandigheden en biedt de perfecte kans voor een gezin wat zoek is naar een ruime en nieuwe woning tegen een aantrekkelijke prijs. De nieuwe wijk waar deze woning zich bevindt, is op ongeveer 1 kilometer afstand van de Martin Luther Kingweg. Het project is reeds betegeld en alle voorzieningen zijn aanwezig.

De woning heeft een uitstekende basis en kan feitelijk na het inrichten meteen betrokken worden. Aan de voorzijde is een breed L-vormig terras doorlopend naar de rechterzijde van de woning. Aan de linker achterzijde is een inpandige carport. De entree van de woning aan de voorzijde met 2 openslaande deuren biedt toegang naar de volledig betegelde rechthoekige woonkamer. Vanuit de woonkamer is er zicht op de hal en de keuken aan de achterzijde van de woning. Een nette keuken waarin reeds enkel apparaten geïnstalleerd zijn. Een praktisch en lange aanrecht in L-vorm met voldoende opbergmogelijkheid is in een design van vrij neutrale kleuren, wat het verder inrichten naar eigen inzichten en smaak vergemakkelijkt zonder grote ingrepen of investeringen. Vanuit de centrale hal zijn de 4 slaapkamers te bereiken en bevindt zich ook de locatie van het gemeenschappelijk toilet en douche voor de logeerkamers. Alle sanitaire locaties zijn keurig betegeld en in volledig ongebruikte staat.

Lees verder...

De woning beschikt naar verhouding over veel vierkante meter terras verdeeld rondom de woning. Behalve het terras aan de voorzijde is er ook aan de zijde van de slaapkamers een luchtig terras te bereiken met uitzicht op de omgeving. Aan de achterzijde van de woning is er een extra logeerkamer met eigen douchegelegenheid voor logés of andere incidentele gasten.

Ook aan de achterzijde van de woning, grenzend aan de keuken en de inpandige carport is er een terras met een comfortabele buitenkeuken voor de culinaire specialiteiten, die bij voorkeur in de buitenlucht geprepareerd kunnen worden.

Het bouwen is fors duurder geworden. U heeft nu de mogelijkheid om in 1 keer klaar zijn. Ruim en nieuw wonen voor deze prijs op 15 minuten verwijderd van de stad kan niet anders als een zeer aantrekkelijk aanbod beschouwd worden. U bent aan zet! Neemt u contact op en wij helpen u verder om dit doel te realiseren; het kopen van uw eigen perceel met een nieuwe woning!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Darjeelingstraat • Tout Lui Faut Middenweg • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!