Hanna’s Lustweg 105 pc 1+2

Hanna's Lustweg 105 pc 1+2

Zeer aantrekkelijk aanbod per vierkante meters voor commerciële of private investering.

Objectcode: KW00059

€ 180.000

$ 195.661

SRD 7560000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 2387.91 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Deze zeer goed onderhouden tweelaagswoning is gelegen aan de verharde Hanna’s Lustweg in het district Wanica. De woning staat op een eigendomsperceel, met een oppervlak van 2387,91 m², een frontbreedte van 28,27m en een diepte van ca. 84,47m. Aan de achterzijde van dit perceel is er een tweede perceel met een oppervlak van 374,92 m², een frontbreedte van 20,26m en een diepte van ca. 17,17m. Beide percelen worden als één geheel in de verkoop gedaan. Het totaal oppervlak van beide percelen bedraagt aldus 2762,83 m². De percelen zijn van elkaar gescheiden d.m.v. een stenen schutting.

Vanuit de hoek met de Indira Gandhiweg is de afstand tot de woning ongeveer 1,3 kilometers naar binnen gelegen. De weg is vrij druk bewoond, doch het ruime voorerf vormt een goede buffer met de drukke Hanna’s Lustweg.

Het perceel
Het keurig onderhouden terrein is aan alle zijden ommuurd en toegang wordt geboden door middel van een ijzeren rolpoort. Aan de westzijde is er een supermarkt, aan de oostzijde een onbebouwd perceel, de zuidzijde is eveneens onbebouwd en aan de noordzijde ligt de Hanna’s Lustweg. Aan de straatzijde is er tussen de weg en de schutting een open riolering.

Het erf van het voorste perceel is opgehoogd met schelpzand en toegang tot het terrein wordt geboden via een brede ijzeren rolpoort. Het achterste perceel is nog braak en verder niet in cultuur gebracht. De ligging en het betrekkelijk groot terrein oppervlak, bieden meerdere functionele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de opzet van een bedrijfspand of appartementencomplex.

Lees verder...

De woning
De woning is uit steen opgetrokken en heel goed onderhouden. Toegang tot de woning is mogelijk via de garage van de benedenwoning of via een buitentrap naar het voorbalkon van de bovenwoning. Ook is er aan de achterzijde van de woning een buitendeur die uitkomt in het washok van de benedenwoning.

De indeling van de benedenwoning is als volgt:
• Garage
• Keuken
• Berging/washok
• Bad/Toilet

Een stevige metalen binnentrap leidt via de keuken naar de bovenwoning met de volgende indeling:
• 3 slaapkamers
• Woonkamer
• kitchenette
• Bad /toilet
• Voorbalkon
• Achterbalkon

Alle ramen, deuren, bovenzijde van de buitentrap en de garage, zijn voorzien van traliewerk (dievenijzer) tegen inbraak.
De bovenverdieping is voorzien van een mooie parketvloer en de vloer van de benedenwoning is betegeld, evenals die van het voor- en achterbalkon.

Voorzieningen
110V elektriciteitsaansluiting, swm water aansluiting en hydrofoor.

Beide percelen staan op naam van een stichting en bestuur overname is mogelijk bij aankoop.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hanna's Lustweg 105 pc 1+2 • Hanna's Lust • Wanica • Suriname