Paradijslaan 10

Paradijslaan 10

Een laagbouw woning om verliefd op te worden in de Gated Community "The Colony"

Objectcode: KW00171

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 400 m²
Perceelopp.: 867 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Woning
Een van de belangrijkste factoren die betrokken zijn bij het wonen in een gated community is de rust en stilte. De beveiligingsfunctie in de toegangswegen tot deze gemeenschap belet dat vreemden toegang kunnen krijgen tot de gemeenschap. Bij de hoofdingang met een security is er 24-uur bewaking.

Deze uitstekende woning heeft een ruime open keuken met 2 eetruimtes en een ruime woonkamer. Verder zijn er 3 slaapkamers met elk een bad en toilet en walk-in closets, een ruim voor- en achterterras, een garage voor 2 auto’s met elektrische roldeuren en een wasruimte.

Het perceel
Het perceel is omheind met een haag. Verder is het perceel deels betegeld en deels is er een gazon aangelegd. Op het achtererf is er een berging.

Lees verder...

Voorzieningen
Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals: koud en warm water, 110/220V, fully airconditioned, internetaansluiting, camera's en een alarmsysteem. Er is extra beveiliging aangebracht bij de ramen en deuren.

De omgeving
Bebouwde omgeving; de weg is zeer goed en een kwartier verwijderd van de stad.

Samenvatting
Bent u op zoek naar rust en privacy en wilt u elke ochtend wakker worden in een prachtige woning op een mooie paradijselijke locatie en wel aan de Paradijslaan? Dan is dit de ideale woning voor u. Neem dan spoedig contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Paradijslaan 10 • Welgelegen • Paramaribo • Suriname