Jan Steenstraat #52

Jan Steenstraat #52

Toplocatie Mon Plaisir

Objectcode: KW00487

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 265 m²
Perceelopp.: 1224 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 2

Omschrijving

Op een gewilde locatie in een residentiële woonwijk wordt dit terrein met hoogbouwwoning te koop aangeboden. Ideaal geschikt voor privé bewoning of een zakelijke locatie voor een kantoorpand.

Dit object met een eigendomsterrein van 1223.95 m² ligt aan de Jansteenstraat en heeft een hoogbouwwoning erop met een oppervlakte van 265 m². Deze woning verkeert in goede staat, is goed onderhouden en kan direct betrokken worden. Upgrade van de woning d.m.v. modernisering is te verwezenlijken. Ook is het een goed investeringsobject om te verhuren in het hoger huursegment.

Deze drie slaapkamer woning is voorzien van alle gemakken met een tijdloze indeling.
De benedenverdieping bestaat uit een garage, berging en washok en een toilet.
Terwijl de bovenverdieping uit drie slaapkamers en eenmaal bad en toilet bestaat, een voorzaal met keuken en een balkon. Deze opstal is ook inzetbaar als kantoor en het ruime terrein biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Lees verder...

Mon Plaisir is een gewilde rustige woonwijk, waarin slechts incidenteel percelen of woningen te koop worden aangeboden. Deze woning, in deze omgeving, is dus een unieke kans om te wonen in een van de meest gewilde wijken van Paramaribo Noord. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Jan Steenstraat #52 • Mon Plaisir • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!