David Simonstraat 79

David Simonstraat 79 - Prachtige Commerciële Woning met Luxueuze Studio's op Toplocatie! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

David Simonsstraat 79

Prachtige Commerciële Woning met Luxueuze Studio's op Toplocatie!

Objectcode: KW00515

€ 425.000

$ 452.370

SRD 17850000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 550 m²
Perceelopp.: 724 m²
Woonlagen: 2
Slaapkamers: 10
Badkamers / WCs8 / 10

Omschrijving

Woon en werk in combinatie gebracht.

Welkom bij deze unieke en veelzijdige zakelijke woning gelegen op een toplocatie. Deze schitterende woning biedt talloze mogelijkheden en is perfect voor investeerders, ondernemers of iedereen die op zoek is naar een combinatie van zakelijk en privéleven. Met 8 badkamers, 10 toiletten, en verschillende studio's is dit een unieke kans om uw dromen te verwezenlijken!

Hoogtepunten van deze woning
Gunstige Locatie: Gelegen op een toplocatie, biedt deze woning een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid voor uw zakelijke activiteiten. Het is de ideale plek om uw bedrijf te vestigen, omringd door een bloeiende omgeving.

Veelzijdigheid: Met meerdere studio's op het erf, biedt deze woning een lucratieve mogelijkheid voor passief inkomen via verhuur. Geniet van extra inkomsten terwijl u tegelijkertijd in hetzelfde pand woont en werkt!

Lees verder...

Luxe en Comfort: Deze woning is tot in de puntjes verzorgd en ingericht met oog voor detail. Elk van de 8 badkamers is stijlvol en modern ontworpen, terwijl de 10 toiletten zorgen voor extra gemak en comfort voor alle bewoners en bezoekers.

Apart Woon- en Werkgedeelte: Met een gescheiden woon- en werkgedeelte boven en beneden, kunt u genieten van een optimale work-life balance. Dit maakt de woning ideaal voor ondernemers die dicht bij hun bedrijf willen zijn zonder concessies te doen aan hun privacy.

Volledig Ingericht: De studio's zijn smaakvol en efficiënt ingericht, zodat u direct kunt beginnen met het genereren van huurinkomsten. De woning is klaar voor gebruik, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de inrichting.

Investeer in uw toekomst
Deze woning is een uitzonderlijke kans om te investeren in een pand met veel potentieel. Of u nu wilt verhuren aan studenten, expats of vakantiegangers, de veelzijdige indeling en de geweldige locatie zorgen ervoor dat dit een aantrekkelijke investering is.

Maar wacht niet te lang, want een woning als deze komt niet vaak op de markt. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Investeer in uw toekomst en geniet van de voordelen van zakelijk succes gecombineerd met comfortabel wonen op een toplocatie!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  David Simonsstraat 79 • Rainville • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!