Makelaar Breeveldstraat 10

Makelaar Breeveldstraat 10 - Budgetwoning voor renovatie in centraal Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Makelaar Breeveldstraat 10

Budgetwoning voor renovatie in centraal Paramaribo

Objectcode: KW00904

€ 45.000

$ 48.838

SRD 1890000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 90 m²
Perceelopp.: 245 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Ben je op zoek naar een project om je creatieve ideeën de vrije loop te laten? Deze budgetwoning, gelegen aan de Makelaar Breeveld Straat in centraal Paramaribo, biedt een uitstekende kans voor renovatie. Deze woning, al meer dan 40 jaar oud, heeft zijn dienst bewezen, maar is zeker gedateerd en heeft modernisering nodig. Dit biedt een geweldige gelegenheid voor wie op zoek is naar een uitdagend project om de woning om te toveren in een hedendaagse leefruimte.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, die elk een goede basis vormen om opnieuw in te richten naar eigen smaak en behoeften. De badkamer en het toilet zijn samen in één ruimte geplaatst en kunnen een upgrade gebruiken om te voldoen aan de moderne verwachtingen en eisen. Met wat creativiteit en inzet kunnen deze ruimtes worden getransformeerd tot stijlvolle en comfortabele plekken.

De gesloten garage aan de achterkant van het erf is een handige toevoeging aan de woning. Hier kun je je voertuig veilig parkeren of de ruimte omzetten in een extra opslagruimte of werkplaats, afhankelijk van je wensen en behoeften. Het erf zelf is niet bijzonder groot, maar is optimaal benut. Dit maakt de woning ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning met minimale onderhoudsinspanningen op het terrein.
De locatie van de woning is een groot pluspunt. Gelegen in centraal Paramaribo, heb je alles binnen handbereik. Winkels, scholen, en andere voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar, wat het wonen in deze woning en buurt zeer aantrekkelijk maakt.

Lees verder...

Om de woning weer aantrekkelijk en modern te maken, is een investering nodig. Dit omvat waarschijnlijk een renovatie van de keuken, badkamer, en slaapkamers, evenals een opfrisbeurt van de buitenkant van de woning. Dit biedt echter een geweldige kans voor liefhebbers van renovatieprojecten om een woning om te toveren tot een eigentijdse parel in centraal Paramaribo.

Kortom, deze budgetwoning aan de Makelaar Breeveld Straat is een geweldige kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject met potentie. Met de juiste investeringen en creatieve visie kun je deze woning transformeren tot een prachtige, moderne leefruimte die voldoet aan al je wensen. Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging vandaag nog!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Makelaar Breeveldstraat 10 • Paramaribo centrum • Paramaribo • Suriname