Porfierstraat 30

Porfierstaat 30

Koopwoning op aantrekkelijke locatie te Paramaribo Noord

Objectcode: KW00859

€ 205.000

$ 222.485

SRD 8610000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 240 m²
Perceelopp.: 729.36 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Deze ruime woning met een woonoppervlakte van 240 m2 ligt aan de Porfierstraat, een straat evenwijdig aan de Gompertraat. De directe omgeving betreft een rustige woonwijk op loopafstand van de bekende winkelzone van de Jozef Israëlstraat.

Het terrein van de woning wordt kenmerkend geflankeerd door de verschillende palmbomen die niet alleen functioneel een schaduwrijk terras en oprit bieden, maar ook een aantrekkelijk groen decor vormen bij de woning.Een keurig betegelde extra lange oprit strekt zich aan de linkerzijde van de woning vanaf de straat tot aan de achterzijde van de woning, waar zich de garage bevindt. Dit betekend extra parkeerrruimte voor gasten op het perceel. De betegelde oprit i.c.m. de keurig aangelegde perken voor de palmbomen en andere planten maken de tuin onderhoudsvriendelijk en geven een zeer verzorgde indruk.

De eenvoud in het ontwerp maakt de woning feitelijk niet alleen tijdloos maar is hierdoor ook eenvoudig aan te passen met persoonlijk accenten zonder ingrijpende en kostbare investeringen. De frontzijde van de woning heeft een ruim en aantrekkelijk L-vormig terras wat aan beide zijden van de ‘L’ openslaande deuren heeft om de living volledig bij het terras te betrekken. Verkoelend en handig bij speciale gelegenheden. De living is zondermeer royaal te noemen en beschikt daarom over een dubbele ‘seating area’. De volledig uit bijzonder hardhout opgetrokken open keuken is absoluut de blikvanger in de ruimte. Het is een compleet uitgeruste keuken met eetgedeelte waar heel praktisch en gezellig een riante eettafel geplaatst is.

Lees verder...

Vanuit de living naar de centrale hal richting de achterzijde van de woning bevinden zich de 3 slaapkamers die eveneens ingericht zijn met solide hardhouten meubilair. Er zijn 2 badkamers waarvan de master een eigen badruimte heeft. De achterzijde van de woning bestaat uit een garage met een aparte installatieruimte.

Het ontbreekt eigenlijk aan niets in de woning. Er is sprake van goede veiligheidsvoorzieningen, alle ruimten beschikken over een airconditioning en het geheel verkeert in zeer goed onderhouden staat. Een bezichtigingsafspraak zal dit niet alleen bevestigen, aangezien u dan persoonlijk op locatie de bijzondere aspecten van deze woning zoals het comfortabel, veilig en zorgeloos wonen kunt ervaren en beoordelen! Belt u nu voor een afspraak!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Porfierstraat 30 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname