Mr. Eduard J. Brumastraat 17

Mr. Eduard J. Brumastraat 17 - Centraal gelegen hoogbouwpand in een gewilde zakelijke omgeving - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mr. Eduard J. Brumastraat 17 (Verlengde Weidestraat)

Centraal gelegen hoogbouwpand in een gewilde zakelijke omgeving

Objectcode: KW00344

€ 130.000

$ 137.670

SRD 5460000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 155 m²
Perceelopp.: 431 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Dit pand is gelegen in een centrale omgeving dicht bij het centrum en kan dienstdoen als een woonhuis maar ook als een kantoorpand.

In de Verlengde Weidestraat ligt dit hoogbouwpand dat in een goede staat verkeert. Gezien het karakter van de omgeving en het gebouw kan het pand gebruikt worden voor privé bewoning, maar ook inzetbaar als een kantoor of andere doeleinden.

Het pand is te benaderen via een schuifpoort aan de voorzijde die toegang geeft tot de voordeur, gesitueerd onder het voorbalkon. U komt direct in de woonkamer uit die een open keuken heeft. Op de begane grond is er ook een ruim berghok met een overdekte buitenruimte en sanitaire voorziening. Via de inpandige trap bereikt u de eerste verdieping waar een ruime woonkamer is met een balkon met uitzicht op de voorlangs lopende weg. Op deze verdieping vindt u 3 slaapkamers/kantoren en een sanitaire ruimte.

Lees verder...

De benedenbouw bestaat uit steen, terwijl de bovenbouw uit hout bestaat. Het gebouw verkeert technisch in een goede staat en heeft hier en daar wat opknapwerk nodig (gebruikssporen).

Het terrein is ruim en er is achterop voldoende ruimte om het gebouw naar wens verder uit te breiden. Aan de zijkant van de woning kunt u parkeren, terwijl aan de voorzijde voor het pand voldoende parkeerruimte is langs de weg.

Verder is het pand voorzien van 3 fase stroom en koud water aansluiting, centraal gelegen in de directe nabijheid van tal van winkels, voorzieningen en goede uitvalswegen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Mr. Eduard J. Brumastraat • Centrum • Paramaribo • Suriname