blank

Walapastraat 76

Walapastraat 76 - Woning met 3 slaapkamers en garage! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Walapastraat 76

Woning met 3 slaapkamers en garage!

Objectcode: KW00472

€ 60.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 222.5 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Op zoek naar een ruime en veelzijdige woning in Paramaribo? Dan is deze woning aan de Walapastraat 76 perfect voor jou! Gelegen nabij de Kwattaweg, biedt deze woning een ideale combinatie van comfort en functionaliteit.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 2 zich boven bevinden. Daar vindt u tevens een keuken, woonkamer en een gezellig voorterras. Deze bovenverdieping is ideaal om te ontspannen en quality time door te brengen met uw familie en vrienden.

Op de begane grond vindt u een ruime garage, geschikt voor 2 tot 3 auto's. Ook is er een slaapkamer en een keuken met een knusse woonkamer. Deze benedenverdieping biedt diverse mogelijkheden, zoals het creëren van een aparte leefruimte voor gasten of zelfs het verhuren van een gedeelte van de woning voor extra inkomen.

De woning zelf is een unieke mix van hout en steen. Met voldoende ruimte en een gunstige indeling, is dit een ideale woning voor gezinnen of mensen die van veel ruimte houden.

Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u rond te leiden in deze veelzijdige woning die aan uw wensen voldoet.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Walapastraat 76 • Munder • Paramaribo • Suriname