Ramalaan 39

Ramalaan 39 - Leuke hoogbouw woning te koop in een gewilde woonomgeving te Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ramalaan 39

Leuke hoogbouw woning te koop in een gewilde woonomgeving te Uitvlugt

Objectcode: W0879B6

€ 275.000

$ 292.710

SRD 11550000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 1253 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Mooie robuuste hoogbouw woning uit de tijd van weleer, goed onderhouden en gelegen in een prettige gewilde woonomgeving te Uitvlugt. Een woning die vol op potentie heeft te moderniseren naar de huidige maatstaven van upscale wonen.

De woning
Deze hoogbouw woning heeft een open ruimte op de begane grond die dienst doet als opslag, maar ook garage of als zitgelegenheid. Via een trap aan de voorzijde van de woning en het perceel krijg je toegang tot het voorbalkon van met uitzicht over de straat. Aan de achterzijde van de woning is ook een trappenhuis die direct toegang geeft tot de keuken van de woning. Op de begane grond zijn er bergruimte, bad en toilet, opslag en utiliteitsruimte te vinden met allemaal een aparte toegang. Verder is er voldoende ruimte op de begane grond om een dichte garage te maken, woonkamer en/of slaapkamer of kantoor. Het officiële woongedeelte op de 1ste etage bestaat uit een ruim voorbalkon in een L-vorm met een trap naar de begane grond. Verder zijn er twee schuifdeuren die toegang verlenen tot de woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van een houtentvloer, heeft een open karakter en verbinding met de keuken en het eetkamer gedeelte.

De 4 slaapvertrekken bevinden zich allemaal in het oostelijke deel van de woning waarbij 2 slaapvertrekken uitkomen in de tussengang en twee aan het begin van deze gang en keuken. Drie van de slaapkamers hebben houten inbouwkasten en de 4de slaapkamer een opbouw kledingkast. De badkamer en toilet zijn gescheiden van elkaar en bevinden zich in het overgang gedeelte van de keuken naar de slaapvertrekken. De keuken in een U-vorm bestaat uit houten onder- en boven kasten.

Lees verder...

Het perceel
Het ruim eigendomsterrein van 1253 m² heeft een frontbreedte langs de Ramalaan van 33 strekkende meters en een diepte van 38 meter. De inrit naar de woning toe is aan de zuidelijke kant van het terrein waarbij de woning dusdanig gepositioneerd is op het terrein dat er voldoende ruimte is voor het bouwen van een zwembad, garage of uitbreiding van de woning. Rondom de woning zijn stenen schuttingen opgetrokken en aan de voorkant is er een afscheiding gemaakt van een metaalhekwerk.

Voorzieningen
Alle denkbare voorzieningen zoals; 3 fase stroom, internet, warm en koud water en airco-units zijn alleen aanwezig in de slaapvertrekken.

Samenvatting
Het betreft een leuke woning in een zeer gewilde wijk met veel potentie om te moderniseren.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Ramalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!